Publicitat

Eulàlia Reguant i Dolors Sabater a la manifestació d'estudiants

La CUP, de mani

Les candidates de la CUP Dolors Sabater i Eulàlia Reguant han suport a la vaga estudiantil convocada pel Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans i ha participat en la manifestació d'aquest migdia a Barcelona.

La formació anticapitalista ha destacat que "el moviment estudiantil torna a ser punta de llança de les lluites per canviar-ho tot". Sabater ha estat a l'inici de la manifestació, però després ha marxat.

Uns dos-cents estudiants s'han manifestat aquest divendres al migdia pel centre de la ciutat per demanar la llibertat de Pablo Hasel amb consignes com "qui sembra la misèria, recull la ràbia"; "fora les forces d'ocupació", "llibertat Pablo Hasel" o "aquí està el moviment estudiantil, s'ha acabat la pau social", entre d'altres.

La manifestació, que ha començat a la plaça de la Universitat i ha d'acabar a la plaça de Sant Jaume, s'ha fet després d'ocupar breument el rectorat de la Universitat de Barcelona. La protesta s'ha celebrat el mateix dia que hi ha convocada una vaga d'estudiants.

Publicitat
Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#15 Jvcs, Barcelona, 20/02/2021 - 14:18

En roman paladino..viene a decir barra libre para escalar més ,es decir asaltar comisarias quizá algun organismo importante .
Lo que no se entiende es la actitud de la fiscalia con estos elementos de la cups, mano dura denunciarlos y al juez .
Ardera troya este fin de semana , y los mossos deben usar toda la fuerza de la democracia !

#14 Josep, Olot, 20/02/2021 - 13:05

Lo que li espera a en pere aragones "el gran" amb aquests en el govern.

#13 Pere Joan S., Sitges, 19/02/2021 - 19:44

vaja aplec de gentussa

#12 llorens, vallfogona de balaguer, 19/02/2021 - 18:42

anticapitalistes admiradors del virrei Pujol

#11 Nyerro, Més enllá, 19/02/2021 - 17:26

Ja només falta que aquesta colla de fills de bons collons que van de progres per la vida entrin al govern... després de tenir un govern d'inútils i incompetents com el que hem tingut, a veure si hi entren aquests i a més de inútils i incompetents hi hauran grillats manant els Mossos... que no ens passi rés !!!!