Publicitat
Societat · 19 de Juliol de 2012. 12:48h.

La CUP demana declarar Anglada persona “non grata” a Mataró

"Rebutgem la presència d’elements feixistes provocadors durant les festes"

La CUP demana declarar Anglada persona “non grata” a Mataró

Fotografia de la CUP

La CUP ha estat informada que el grup municipal de PXC ha sol·licitat que Josep Anglada fos convidat institucionalment per l’Ajuntament de Mataró a l’acte de l’Anada a Ofici de Les Santes. Davant la negativa de l’Alcalde, la portaveu de PXC a Mataró ha anunciat que, tal com ho preveu el protocol, assistirà a l’Anada a Ofici acompanyada i que el seu acompanyant serà en Josep Anglada.

La CUP considera "inacceptable la presència del dirigent xenòfob i espanyolista de PXC a l’Anada a Ofici, i la pretensió d’aquesta formació d’apropiar-se de la festa major per a finalitats electorals, amb la clara voluntat de trencar la convivència ciutadana".

"Per tal d’evitar la presència d’aquest individu, la CUP ha sol·licitat a Joan Mora, Alcalde de Mataró, la convocatòria amb caràcter d’urgència d’una sessió extraordinària del Ple Municipal per declarar persona non grata' Josep Anglada", informen.

"Rebutgem la presència d’elements feixistes provocadors durant Les Santes i no volem que es repeteixin els lamentables incidents de l’any passat provocats pel desplegament policial. En aquest sentit, defensarem Les Santes com a un espai de festa i participació en llibertat", conclouen.

Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#22 yoismo, mataro, 27/07/2012 - 12:08

si los "no xenofogos viviesen en mi barrio canbiarian de opinion.
Esto es como los contenedores de basura;que todos lo queremos cerca,pero a ser posible, en casa del vecino.

#21 Fran, Llinars, 22/07/2012 - 00:01

Però com uns boltxevics tenen la barra de parlar de xenòfogs?. Es una riallota veure a xarnegos de cognoms castellans dient això, volent ser una fotocòpia de Jarrai.

#19 Francisco Javier, Barcelona, 20/07/2012 - 13:03

Molt bo!!! Fora els xenòfobs, i els gossos espanyols de merda!!!

#18 Luis, Leeds, 20/07/2012 - 10:11

Totalment d' acord amb la CUP. Ara, els xenòfobs que ens diuen "colons" als catalans que tenim copnoms que no son de la terra i que tenim el castellà com a llengua materna...? Aquests xenòfobs son benvinguts??? Son la meteixa merda que l´Anglada.

#17 Kropotkin, Vic, 20/07/2012 - 09:54

Una pregunta: ¿Los xenofobos catalanistas si son bienvenidos en Mataró?