Publicitat
Societat · 4 de Juliol de 2020. 20:39h.

La CUP, despullada

Mireia Boya: "La direcció hauria d'haver estat més al meu costat"

La CUP, despullada

L'exdiputada de la CUP Mireia Boya ha afirmat que "la direcció de la CUP hauria d'haver estat més contundent i més al meu costat" amb relació a l'episodi d'assetjament que va patir en el si de l'organització anticapitalista en una entrevista publicada aquest dissabte al Diari de Girona.

"La direcció, el secretariat nacional, hauria d'haver estat més contundent i més al meu costat" ha admès Boya, que ha recalcat que sí que va sentir el suport de la militància. "La militància, no, m'han mostrat molt de suport" ha dit.

L'exmembre del Secretariat Nacional de la CUP, que ha concedit una entrevista al rotatiu amb motiu de la publicació del seu llibre 'Trencar el silenci', també revela que el que va patir "va ser assetjament psicològic".

L'exdiputada anticapitalista, preguntada sobre quin tipus d'assetjament va patir a la CUP, ha explicat que "va ser assetjament psicològic", que és "el més generalitzat i el més difícil de detectar".

"No hi ha un moment concret, no hi ha una bufetada o una violació, sinó un conjunt de moltes coses que et van fent perdre l'autoestima, que et fan dubtar de tu mateixa. Apareix la síndrome de la impostora, que et fa pensar que no serveixes pel que fas, en el meu cas per ser diputada. Només perquè algú m'ho feia creure" ha assegurat.

Boya ha indicat que "el meu agressor ho va fer també a altres dones, no sóc l'única" i ha explicat que amb la publicació del seu llibre "vull donar veu també a les altres".

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#13 Amoroso, Barcelona, 06/07/2020 - 13:41

¡¡¡¡ No por favor, eso no !!!!! ver a estos/as desnudos/as tiene que ser un trauma para toda la vida.

#12 Quimet lo tronat, Arbucies, 06/07/2020 - 03:07

En la CUP ademas de acosar a todo quisqui que no piensa como ellos, se dedican también a acosarse entre ellos. Pero se tapan y no dan nombres, vaya jetas descarados y cobardes. Tot per la pasta

#11 Victor, Barna, 05/07/2020 - 19:01

Es todo un cuento al perder relevancia en el partido

#10 Flanagan, Tabarnia City, 05/07/2020 - 15:56

La verdad es que con el daño que están haciendo estos años me importa un cagarro lo que le pase a esta pero decirle que menudo cobarde es Riera el masajista.

#9 Rasca, Castelldefels, 05/07/2020 - 13:05

Pero al final denuncio al acosador ? ...Me da a mi que esto es solo humo Miente más que caga