Publicitat
Societat · 23 de Febrer de 2018. 15:07h.

La CUP encara defensa la desobediència

Després de l'exemple d'Anna Gabriel a Suïssa

La CUP encara defensa la desobediència

Mireia Boya i Maria Sirvent

La diputada de la CUP Maria Sirvent i l'exdiputada Mireia Boya han participat en la concentració celebrada davant la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Les Corts en solidaritat amb els 14 membres dels Comitès de Defensa de la República detinguts aquest matí.

La protesta, que s'ha dut a terme dies després que Anna Gabriel marxés a Suïssa, ha aplegat dos centenars de persones que han cridat consignes com "sense desobediència no hi ha independència", "deixeu-los anar" o "no esteu soles" i també han mostrat pancartes amb lemes com "contra la repressió, ni un pas enrere".

Aquestes detencions s'han efectuat després que un centenar de persones bloquegessin i s'encadenessin a l'entrada del Palau de Justícia de Barcelona, seu del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, en protesta per "la deriva autoritària a l’Estat espanyol". 

9949-panca.jpg

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Marta , Bcn , 25/02/2018 - 11:49

Desobedeced vosotros que yo me piro a Suiza.

#3 Dado Esteller, Badalona, 24/02/2018 - 09:28

que sigan hablando de desobediencia poniendo los pies en polvorosa, que significa huir, nada guarro, lo digo por el contexto.

#2 Dado Esteller, Badalona, 24/02/2018 - 09:27

Si cambiando de look, flequillo y pelo recogido por melena negra al viento y cambiando la camiseta o las camisetas que una/uno lleve puestas, además de viajar a la cuna de los CUPeras o CUPeros, Suiza. Hay perdón, que hemos de buscar un país hipermegamacro comunista en que se viva bien y le permitan refugiarse sin extraditarlos. Será posible

#1 Aurora, Barcelona, 23/02/2018 - 17:51

Es podrien haver encadenat algun càrrec públic de la CUP