Societat · 14 de Novembre de 2013. 15:01h.

La CUP equipara la versió policial sobre les autolesions de Benítez amb "el franquisme"

David Fernàndez lamenta que els agents no declarin perquè "l'únic que genera és l'ombra de la sospita"

El diputat de la CUP, David Fernàndez, ha manifestat que la versió policial que diu que l'empresari del Gaixample, Juan Andrés Benítez, es va donar cops de cap contra el terra "remet al franquisme".

Fernàndez, en aquest sentit, ho ha comparat amb "quan deien que havia autolesions. Quan la gent queia per les escales. Quan Barrionuevo deia que hi havia autolesions i que s'havia autocolpejat al cap".

També ha lamentat que sis dels vuit agents implicats es neguin a declarar davant Afers Interns perquè és "un banc de silenci". "És les seva millor oportunitat per defensar-se i l'únic que generen a la ciutadania és que estan amagant alguna cosa", ha afegit.

Finalment, ha lamentat que "un servidor públic no declari, l'únic que genera és l'ombra de la sospita. No és una persona normal, un agent públic és l'encarregat de garantir les llibertats".

David Fernàndez
Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Teodoro Garcia, Montcada i Reixac, 16/11/2013 - 10:57

Este pobre hombre no tiene ni puñetera idea de lo que dice. Unicamente intenta conseguir su minuto de gloria (con barbaridades) cada vez que le ponen un micro a su alcance. Esto es lo que busca que se hable de él aunque sea para mal. Pobre él y pobre Catalunya. Así nos va.

#3 takatum, tulum, 15/11/2013 - 13:10

Resulta curioso, y sospechoso, que en todo el artículo no se escribe ni una sola vez la palabra Mossos. ¿A ver si resulta que no fueron los Mossos los que le dieron la paliza al muerto y los ciudadanos estamos equivocados?

#2 Papaluna, Barcelona, 14/11/2013 - 20:38

Després de llegir al Salvador Sostres, avui 14, a El Mundo, dient que eres el xofer de l'Arnaldo Otegui en les seves visites a Cataluya, que sempre anaves amb ell i que eres el seu contacte si algú volia parlar-li, hem reafirmo en que ets un roí filoetarra, i socialista, comunista disposat a tot.

#1 Korrupotkin-Harto de esbirros del regimen, Vic, 14/11/2013 - 15:17

Nosostros amenazamos con tanques a los catalanes...David Fernández amenaza?? con un zapato a un banquero...no cabe duda que el malvado és Fernández....jua, jua...bueno, os dejo, que sale el Rivera en Intereconomía hablando de transparencia (de la de nuestra fundación no eh)....jua, jua, jua