Publicitat
Societat · 3 de Maig de 2018. 12:26h.

La degradació de Fort Pienc

Els veïns es queixen: "Colau ens té oblidats"

La degradació de Fort Pienc

Els veïns del Fort Pienc denuncien que a l’entorn de l'Estació del Nord i del carrer Ribes cada dia hi ha baralles, robatoris tant a la via publica com als habitatges, consum de drogues, d'alcohol i gent dormint en bancs. Tot això succeeix qualsevol dia de la setmana i hora.

María José, veïna del barri des de fa vint anys, denuncia que "Colau al barri no ha fet res, ens té oblidats, només s'ocupa de la Sagrada Família". Altres veïns denuncien que la gent fa les seves necessitats als carrers, a prop d'escoles, el supermercat i del centre cívic.

Els grups municipals de Barcelona en Comú, C's, PSC, ERC i el PPC han donat suport aquest dijous a una proposta del PDECAT que presentarà al plenari de l'Eixample per demanar un pla d'actuació integral al carrer Ribes i els entorns de l'estació del Nord. Els veïns de l'entorn ja van expressar la seva inseguretat al Consell de Barri. La CUP s'ha abstingut. 

La regidora del PDeCAT, Francina Vila, ha denunciat que "aquesta degradació és provocada per l’inacció del govern municipal, això està provocant la percepció d'inseguretat per part dels veïns. Hi ha consum de drogues i alcohol a l'espai públic, augment de robatoris en via publica i habitatges".

"L'ús de l'espai públic per determinats grups de persones està provocant l'expulsió dels veïns del barri, això està provocant problemes de convivència", ha afegit, a més de posar com exemple els problemes del barri del Raval. Actualment aquest entorn està en obres que van ser planificades per l'anterior mandat municipal.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 fsolvil, Barcelona, 04/05/2018 - 14:33

Bon dia.
Lo único que le pediría a la Sra Ada Colau i al Sr Gerardo Pisarello, es que bajen de la Burbuja en la que viven i se paseen por la Calle Ribes, entre Estacion del Nord i Marina.
Por favor que lo hagan de incógnito, ya que el otro dia vino TV3 a grabar un reportaje y curiosamente desaparecieron todos los Niños que esnifan Cola sin parar.

#8 pepe, andorra, 03/05/2018 - 15:29

los agentes civicos, esos q van de naranja, son la excusa perfecta para enchufar a los compis de partido y familiares sin tener q ir a oposiciones. Pero tampoco es un problema, se les pone de interinos y en un par de años se hacen unas oposiciones en la q el ser interino sean 40 puntos y hablar catalán otros 20...Así cualquiera. Eso lo hacen todos

#7 pepe, andorra, 03/05/2018 - 15:27

no soy fan de colau, pero el barrio ya estaba fastidiado hace años, era un cachondeo cuando te explicaban q no habia manera de quitarse de encima a los vagabundos de la plaza q hay entre diputacion y diagonal, lado mar, o los diversos prostibulos q hay incumpliendo la legalidad. Q lo ha empeorado no tengo dudas, ¿Para q sirven los agentes civicos?

#6 zeppelin74, bcn, 03/05/2018 - 15:21

Ho vaig dir quan va guanyar les eleccions: Colau ,la trepa,deixarà una Bcn irreconeixible (feta una merda,vaja) dintre de quatre anys.I s'ha complert.

#5 Culerdo, Basilea, 03/05/2018 - 13:18

Colau es NEFASTA. Y Picharelu igual. La peor de la historia, peor que Clos y Trias juntos !.