Societat · 12 de Juliol de 2017. 20:32h.

La degradació del Call de Barcelona

L'Ajuntament haurà de fer un pla per revitalitzar-lo

La degradació del Call de Barcelona

Carrer de Sant Honorat

El consell plenari del Ciutat Vella ha aprovat aquesta setmana un pla per revitalitzar el Call Jueu atès la degradació que pateix. La proposta va ser presentada pel grup del PDECAT al·legant que “els visitants locals han disminuït progressivament en els últims anys” i per el “el nombre de locals buits i negocis que han tancat en els últims anys en aquesta zona”.

El pla preveu la “detecció de necessitats en matèria de neteja, seguretat ciutadana i incivisme” així com la “promoció del Centre d’Interpretació del Call i del Domus Romana de Sant Honorat com a pol cultural de la zona”.  També demana “accions per incentivar el coneixement del Call Jueu, entre els barcelonins”.

Una altra de les propostes és “determinar un calendari de festes” destacant per exemple  l’Hanukkah. El Consell Plenari de Ciutat Vella també va aprovar la “revisió de la senyalització actual i instal·lar-ne de nova als voltants del Call perquè els vianants que passegen pel Barri Gòtic el trobin fàcilment”.

5 Comentaris

Publicitat
#5 pepe.----, andorra, 13/07/2017 - 15:26

traduccion, queremos gastarnos la pasta para llevarnoslo crudo y no sabemos como, asi q nos inventamos o exageramos cosas, para asi justificar un gasto inutil, pero q para llevarselo crudo, esta muy bien. Si colau fuera coherente, cerraria BSM. Pero mola mas ir al consejo de administracion una vez al mes y llevarse una pasta.

#4 JJ, BCN, 13/07/2017 - 09:01

Aixo es el que passa quan la ciutat passa a ser nomes un decorat per l'us i "disfrute" dels visitants.
No dona tants diners el turisme? Que ho paguin entre els restauradors que estant fent l'agost.
Com sempre un guanyen els diners i la despesa associada la paguem entre tots.

#3 Luis, Barcelona, 13/07/2017 - 08:23

Los pcat quieren pagar favores promocionando fiestas judías... Y el ayto. llamando "fiesta de solsticio de invierno" a la Navidad.
Dan asco.

#2 Gus, Mataró, 13/07/2017 - 07:43

Que las bicis puedan campar a sus anchas, así como patinetes y SedWays o como se escriba. Esto también hace ganar enteros. Ahh, por aquí me dicen que estoy describiendo barrios que han revitalizado su economía a base de degradar el entorno. Y luego la Sra. Vidal de TMB puesta por Colau, no quiere seguir pagando 32 eurillos a sus compis votantes.

#1 Gus, Mataró, 13/07/2017 - 07:41

Ideas os doy sin nada a cambio: que se pueda kardar en la rue (antecedentes Boquería y Barceloneta además del metro). Que se puedan okupar lokales y pisakios (eso libera renta para consumir, compras, servicios, salvo que se realice un simpa). Así mismo, colocar manteros, lateros, chaperos, manteras, lateras, chaperas como anzuelo.