Publicitat
Societat · 4 d'Agost de 2021. 18:14h.

La directora del Canet Rock va a les paelles de Puigdemont

Gemma Recoder és germana de l’exconseller Lluís Recoder i vocal de la fundació de Bonaventura Clotet

La directora del Canet Rock va a les paelles de Puigdemont

La directora del Canet Rock, Gemma Recoder, ha format part de diferents paelles celebrades anualment amb l’expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, o la periodista Pilar Rahola, entre d’altres. Gemma Recoder és germana de l’exconseller Lluís Recoder.



El Canet Rock ha passat a ser conegut popularment com a ‘Canet Brot’ i la població del Maresme va encapçalar les xifres de contagis a Catalunya després de l’esmentat festival.



Es dóna el cas, tal i com informa @oriolguellipuig en un fil a twitter, que en aquestes paelles també hi ha participat Bonaventura Clotet, que el passat 27 de juny va afirmar a TV3 que es festivals de música com l'organitzat per Recoder eren “segurs”, malgrat que més de dues mil persones n’han sortit contagiades.



Aquest fil també explica que Gemma Recoder és vocal de la Fundació Lluita contra la SIDA i les malalties infeccioses, que presideix Bonaventura Clotet. Aquesta fundació va tenir una “col·laboració especial” amb el Festival Cruïlla, que va deixar 857 positius.

Publicitat
Publicitat

30 Comentaris

Publicitat
#29 electra, Barcelona, 07/08/2021 - 09:18

Tots els de la foto són uns fanatics i dels fanatics no t'en pots fiar.

#28 Grandes efemèrides mundiales, Chez Fangue, 05/08/2021 - 16:41

Al mon hi ha hagut varies fites de nivell mereixedor de passar a la Historia Universal, per exemple la conquesta de l'Everest, el descobriment de la Penicilina, l'arribada de l'home a la lluna i per descomptat la Paella de Cadaquès/Perpinyà,

#27 Lobisome, BCN, 05/08/2021 - 14:34

Valtònyc ponte a trabajar, gandul!

#26 recordad 6 y 7 de septiembre , Secesionismo es fascismo , 05/08/2021 - 10:26

¿A nadie le canta que todos éstos se junten alrededor de una paella, el plato español por antonomasia junto con la tortilla de patatas?

#25 Nitato, Navarcles, 05/08/2021 - 10:25

És una cleptocràcia i el "poble català" , el que no viu de la mamella i els recolza, no sabria dir exactament la paraula per definir-los.