Publicitat
Societat · 10 de Setembre de 2012. 11:26h.

La dona d'Adelson volia enderrocar l'estadi de l'Espanyol

Recoder a Esperanza Aguirre: "qui riu últim, riu millor"

La dona d'Adelson volia enderrocar l'estadi de l'Espanyol

Estadi RCD Espanyol Cornellà-El Prat

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, ha revelat en una entrevista a El món a Rac1 que "la dona d'Adelson no sabia que era l'estadi de l'Espanyol, i va dir "per què no el tiren a terra?". De cap de manera, li vaig dir jo! També em van dir, perquè no canviem l'aeroport de lloc. Amb el que ens ha costat tenir-lo! Ara només faltaria que l'haguéssim de canviar. Entra dins de la mentalitat de la gent amb qui vam negociar".

Recoder també ha afirmat -respecte a la presidenta de la Comunitat de Madrid, Esperanza Aguirre, que "qui riu l'últim, riu millor. Se'n recorden del read my lips? Nosaltres hem treballat en silenci i hem aconseguit per Catalunya el projecte que pensem que és millor".

El conseller ha negat que Madrid ofereixi més avantatges:
"A Catalunya rebem 4 vegades més turisme que Madrid, 10 vegades més russos que ells... I tot això sense tenir un estat al darrere. Barcelona és més cosmopolita que Madrid, sense cap mena de dubte".
 
"Barcelona World -ha insistit- encaixa més amb la nostra realitat, perquè és un projecte que no té arestes. L'altre sí que en tenia. Aquí no cal fer canvia de qualificació del terreny, no cal expropiar terres, ni posar al davant operadors de joc. El joc hi serà, però serà tangencial, com els casinos que tenen els creuers. A més no afecta un parc agrari, amb valors agrícoles que hem de preservar".
 

Publicitat
Publicitat

45 Comentaris

Publicitat
#24 Miquel i Perico, Cassà de la Selva, 11/09/2012 - 21:48

Pel futbol que (no) s'hi veu, seria millor que no hi fos.

#23 Pobre, bcn, 11/09/2012 - 00:05

En Cataluña recibimos 4 veces más turismo que Madrid, 10 veces más rusos que ellos, ... Y todo ello sin tener un estado detrás, dice, pero sí que lo tienes, se llama Estado español según vosotros, y al parecer no lo hace tan mal en turismo.

#23.1 adfdfa, BCN, 11/09/2012 - 08:03

En cap cas darrera hi ha estat l'Estat Espanyol. Les negociacions han hagut de ser secretes ja que si el Govern Espanyol se n'hagués assabentat hagués fet l'impossible perquè mai es tanqués el projecte de Barcelona World.
Jo crec que la Gene aquest cop ha estat intel·ligent :-)

#22 Untermensch, Badalona, 10/09/2012 - 22:54

Ni Madrid ni Barcelona. Para cosmopolita, Ontiñena:

http://es.wikipedia.org/wiki/Gran_Scala

#21 Berta, bcn, 10/09/2012 - 22:15

Veus com a Eurovegas no tot era dolent

#20 mentiroso, mentiroso, 10/09/2012 - 20:35

Pues si querían derribar el estadio y cambiar el aeropuerto de sitio, ¿por qué la Gene siguió negociando con ellos hasta el último momento?