Societat · 25 d'Abril de 2022. 14:31h.

La dona de Puigdemont diu que pateix "terrorisme d'Estat"

Marcela Topor compara Espanya amb la dictadura de Ceasescu a Romania

La dona de Puigdemont diu que pateix "terrorisme d'Estat"

La periodista Marcela Topor, dona de Carles Puigdemont, denuncia en una entrevista a Vilaweb que ha patit espionatge amb Pegasus, fet que considera “terrorisme d’Estat”. També compara el cas amb la dictadura de Ceasescu a Romania, país del qual n’és oroginària.

Topor critica que Espanya “maltracta Catalunya mentre critica estats com Hongria i Polònia”. “Si les víctimes fossin unionistes, ara hi hauria detencions i la fiscalia ja hauria obert una comissió d’investigació”, afegeix.

També considera que Espanya no és “una democràcia” i assenyala que el catalangate “és una amenaça en massa a la democràcia. És el nou terrorisme d’Estat”. “Ens tracten de ciutadans de segona. O de tercera”, lamenta.

La periodista recorda que “ja vinc d’una dictadura. Fins a catorze anys, sota el règim de Ceau?escu. I allà sabíem que tothom poder ser espiat. Espiaven sistemàticament. Podia espiar-te el teu veí, el teu cosí, el capellà. Era una xarxa increïble d’espionatge. Ja vaig viure l’espionatge en dictadura i em pensava que no ho tornaria a viure”.

Topor afirma que “som víctimes. I cap responsable de l’estat no m’ha trucat. Som davant una cosa molt grossa, molt bèstia, i no veig ningú que atengui a les víctimes com jo. Ningú no m’ha trucat per preguntar-me com estic. Si necessito ajuda”.

“Sóc víctima d’un abús i de la violació dels meus drets fonamentals. I els ciutadans hauríem d’estar protegits. Per tant, on és l’ajuda de l’Estat espanyol a les víctimes com jo?”, pregunta

Publicitat
Publicitat

80 Comentaris

Publicitat
#80 et, sabadell, 28/04/2022 - 11:37

firma la peticion , change.org , salvar a topor, para repatriarla a rumania.

#79 Pregunto jo, Tarragona, 26/04/2022 - 18:53

A saber de a on la va treure el vivales ?

#78 Monchimon, Barcelona, 26/04/2022 - 16:55

Pues vuélvete a Rumania, a ver si allí te pagan 6000 euros al mes por acostarte con un fugado y “presentar un programa absurdo que nadie ha visto nunca. O mejor vete a Bélgica y gánate el sueldo de verdad, como en tus viejos tiempos, que al puchi se le ve muy solo.

#77 El morochino multicultural, Tombuktú, 26/04/2022 - 11:40

Millor que tornis al bar de carretera d'on et va treure el teu marit.

#75 Jordi Bonastre Thió, Barcelona, 26/04/2022 - 10:42

La Securitate de Ceaucescu era molt pitjor que qualsevol policía o servei secret espanyol. Era similar al KGB soviètic o a la Stasi de l'Alemanya Oriental. Topor pot estar molt perseguida pel "terrorisme espanyol" però circula lliurament sense cap obstacle i mai oblida passar per caixa cada mes pels seus 6.000 euros.