Publicitat
Societat · 29 de Juliol de 2022. 21:02h.

La dona de Puigdemont es queixa de l'"absència de solidaritat" d'ERC

Marcela Topor recorda "la conversa xenòfoba" de Lluís Salvadó sobre la seva nacionalitat

La dona de Puigdemont es queixa de l'"absència de solidaritat" d'ERC

Marcela Topor, la dona de Carles Puigdemont, s'ha queixat en un fil de Twitter de l'"l'absència de solidaritat" d'Esquerra quan va transcendir "la conversa xenòfoba i masclista" de Lluís Salvadó. Topor recorda que el dirigent d'ERC "es referia a mi despectivament per la meva condició de romanesa, no vaig rebre cap missatge de suport ni disculpes del seu partit".

La periodista denuncia que "rebo sovint insults pel meu origen: que si vaig sortir 'de la Jonquera' o sospitosa de practicar l'ocultisme etc" i lamenta "l'estigmatització de les 'romaneses resultones' a les quals al·ludia el seu company de partit és evident". "Per això cal predicar amb l'exemple, sense excepcions", reclama.

Topor mostra la seva solidaritat amb Najat Driouech arran dels insults racistes que va rebre per part de seguidors de Laura Borràs i comparteix "fil per randa" la carta que ha publicat perquè "el mal que t'han fet a tu ens el fan a totes nosaltres i a les nostres famílies". "I sé que l'absència de solidaritat en moments dolorosos fa molt de mal. Ho aguanto i m'ho guardo, però no ho oblido", conclou.

Publicitat
Publicitat

35 Comentaris

Publicitat
#33 pepe, Andorra, 02/08/2022 - 13:14

pues si me importa poco la opinión del marido, ya no le cuento lo poco q me importa lo q diga esta señora. Es mas, las cosas q pueda decir o hacer este matrimonio, me importan un huevo y la yema del otro. Q con la inflación q han provocado los políticos, con su inmenso gasto, corrupción, usando la deuda publica, ya tengo bastante.

#32 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 30/07/2022 - 18:44

Las rumanas contra ERC y las musulmanas contra Junts.
¡Así marcha el Procés!

#31 Chris, Lleida (RIP Cataluña), 30/07/2022 - 17:34

Se debe referír a que Lluís Salvadó no le llamó en su día,cuando buscaba a una"Rumana Indepe"para darle un carguito.

#30 Telamarinera , Vng, 30/07/2022 - 17:18

Tan desagradable como la entrevista a la carnicera de Amer, sobre las personas españolas que vivían en esa localidad.

#30.1 Fernando, Mataró, 30/07/2022 - 19:06

O sea, sobre todas las personas que viven en esa localidad, porque todas son españolas. Incluso sobre ella misma, que también es española. ¿Qué dijo esa cafre?

#29 Barcelonés , Cataluña está podrida, 30/07/2022 - 15:23

Mujer, Marcela, que estás cobrando 70.000 de la Dipu por un programilla de una TV que nadie ve, y todo gracias al PSC, la chacha del fascismo catalanista

Me da que tu queja destila el racismo propio de los vivales del proces