Publicitat
Societat · 20 de Març de 2017. 20:40h.

La ‘dura’ vida de la filla de Fèlix Millet

El pare li va imposar els convidats al casament

La ‘dura’ vida de la filla de Fèlix Millet

Clara Millet durant el judici

La filla gran de l’expresident del Palau de la Música, Clara Millet,  ha comparegut aquest dilluns a la Ciutat de la Justícia on ha explicat que desconeixia que el seu casament es va pagar amb diners del Palau. Millet fins i tot ha arribat a mostrar-se molesta amb el seu pare ja que ha afirmat que la va obligar a casar-se al Palau i li va imposar els convidats. “L'únic que volia era casar-me i el pare va aprofitar l'oportunitat per portar els seus compromisos”, ha reblat. “Jo el que volia era una boda més íntima”, ha etzibat.

“El pare té un caràcter fort i al final vaig ser pràctica”, ha afegit al·legant que no va voler discutir amb Fèlix Millet com havia de ser el seu casament. Sobre qui va pagar-lo, Clara Millet ha dit que es va quedar “glaçada” perquè mai s'hagués imaginat que ho fes el Palau ja que "a casa teníem diners i patrimoni". També ha afirmat que el seu sogre només va pagar els seus comensals i el disc-joquei per un cost de vuit mil euros i "no els quaranta mil que s'han publicat".

La filla petita, Laila Millet, també ha comparegut i ha afirmat que no va pensar qui abonava el cost del casament: "Jo anava, m'emprovava el vestit i després la botiga es posava en contacte amb la secretària del meu pare. No vaig preguntar quant costava el vestit, era un regal del pare". "El meu pare treballava molt, tenia molts càrrecs, i mai no vaig qüestionar el nostre nivell de vida, em va semblar natural perquè vivia dedicat a la feina”, ha conclòs.

Les dues filles han coincidit en queixar-se del tractament “mediàtic” que han rebut. "Estic farta de les mentides que he sentit", ha dit la filla gran. La petita ha afirmat que arran del cas Palau ha hagut de marxar als Estats Units. "Els meus fills estan creixent sense avis, ha estat molt dur", ha afirmat Laila Millet.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#8 Nelson Poblete, Elspujolsensroben, 21/03/2017 - 11:53

y al loro este le hemos pagado nosotros la boda con la corrupCIU del 3%?...

#7 botifler1914, sINITACA, 21/03/2017 - 10:49

En las bodas de esta clase social, generalmente pagan los padres y parte de los invitados los dedicen ellos.

#6 Alfons maristany, BCN, 21/03/2017 - 10:46

Lo único que les intereso a las dos hermanas y a la esposa desde el mismo momento que salto el escandalo fue salvar el máximo de patrimonio familiar importando muy poco lo que sea la condena de carcel para el padre.
Lo se de buena fuente
En fin....

#5 JJ, BCN, 21/03/2017 - 08:05

No sabia...
No em consta...
No em qüestionava...
Tothom es puja al carro de la defensa "infanta".

#5.1 JUANICO, Barcelona, 21/03/2017 - 08:43

Home...el cas em sembla molt diferent.

Quan amb el meu fill gran anem de viatge i pago jo, no ceec que es qüestioni d'on trec els diners si veu que és d'acord amb el nostre nivell de vida.

#4 Juvenal, Upper Gratallops, 21/03/2017 - 00:32

Es maravellós com en seu judicial, aquests éssers humans van explicant la vida i obra de la familia com si estiguéssin parlant amb un psicoanalista. Amb un psicoanalista o fent comèdia en qualsevol dels culebrots que envaeixen le teles. Ara, culebrot català, un dels nostres.