Publicitat
Societat · 6 de Març de 2014. 16:43h.

La Falange es caga en l'estelada

El partit ultra al·lega que "es van sanar trossos de tela, malalts de mentida i odi"

La Falange de Barcelona ha difós un vídeo on explica com va ser el taller de "reciclatge de draps separatistes" i mostra una imatge on apareix l'estrella de la bandera independentista amb excrements per sobre.

"Com de reciclar es tractava, fins i tot es va buscar utilitat als trossos de rebuig, com la bastarda estrella", expliquen des de la formació ultradretana.

També assenyalen que "es van sanar trossos de tela, malalts de mentida i odi" i afegeix que es van convertir les banderes independentistes "en alguna cosa veritablement catalana: banderes i pendons amb la quadribarrada; mocadors, braçalets i cintes amb l'espanyola".

El vídeo repassa els passos que van seguir per portar a terme el "reciclatge": "pren prestades unes quantes estelades", "retalla l'estrella (símbol maçònic)", "deixa anar la teva creativitat" i "reutilitzar l'estrella".

Una imatge del vídeo
Publicitat
Publicitat

59 Comentaris

Publicitat
#54 GALAICOMAN: LOS BANDERAS SON SOLO TRAPOS, barcelona, 09/03/2014 - 09:58

***Hombre, si aquí se queman banderas españolas y no pasa nada (y que conste que me importa un rábano que se quemen, lo considero dentro de la libertad de expresión), también ha de aceptarse que el bando contrario se cague vilmente en la estelada, con grandes "cagarrons" si es necesario.

#53 Oriol2, BCN, 08/03/2014 - 21:55

Que els presumptes continuadors de José Antonio -que, deixant a part altres consideracions, tenia un cert sentit de l'elegància i l'estil- recorrin a aquestes barroeries...

#52 Miquel, Badalona, 08/03/2014 - 02:32

Aquests falangistes han de tenir un cul enorme per fer aquests cagarrots de merda !!!

#40 CONTRA La LEGALIDAD Internacional ................, CONTRA el separatismo y la sedición....., 07/03/2014 - 15:37

Tanto La UNIÓN EUROPEA (=U.E.) como Los ESTADOS UNIDOS (=U.S.A.)...están en CONTRA de un "referendo" ILEGAL o "D.U.I." en Cataluña,...porque va CONTRA La LEGALIDAD INTERNACIONAL,...aparte de ir, también, CONTRA Las LEYES y el Marco Jurídico LEGAL del Estado de DERECHO...(=Aplicar Art.155).....

#39 BEJOTA, BCN, 07/03/2014 - 15:22

TOTS HEM VIST CREMAR BANDERES ESPANYOLES A CATALUNYA . RES DE NOU.