Publicitat
Societat · 4 de Març de 2014. 20:27h.

La Falange retalla estelades

El partit ultra celebra un taller per "reciclar" la bandera independentista

La Falange retalla estelades

Els ultres retallen una estelada (Foto: @LaFalangeBCN)

La Falange de Catalunya va celebrar aquest cap de setmana  un taller de "reciclatge d’estelades" a la nova seu de Barcelona i al seu compte de Twitter ha publicat una imatge qualificant l’acte de “divertit, simbòlic i poètic”.

Els militants i simpatitzants que van assistir al taller, tal com mostrava el cartell promocional, van retallar banderes independentistes i les van convertir en braçalets, cintes o mocadors amb la bandera espanyola.

Anteriorment, com es pot veure en el timeline, han fet xerrades com "Desemmascarant el PP" i actes en honor a la División Azul, que va combatre al costat del nazisme durant la II Guerra Mundial.

Publicitat
Publicitat

29 Comentaris

Publicitat
#20 espigol47, Barcelona, 05/03/2014 - 16:55

Sembla mentida el "joc" que dona la senyera:Va inspirar la Roja y Gualda.Mes tard,molts la van retallar per por als franquistes;ara,uns aprenents de "Sus labores" en fan braçalets................i, próximament, mes aviat que mes tard, presidirá la nostra vella Nació, lliure del imperio Español.

#19 Calimero, Barcelona, 05/03/2014 - 14:45

No sabía que habia tanto cubano emprenyat aquí porque esa no es la bandera de cataluña

#18 Un falangista, una gàbia, Barcelona, 05/03/2014 - 14:40

Pobres infrahumans, ni entre tots els simis falangistes arriben a un QI de 60.. Ni cas d'aquesta fauna, mereixen menys respecte que un gos sarnós amb la ràbia.

#17 Pedo, Melilla, 05/03/2014 - 12:34

Otro ejemplo de democracia y respeto, asi se hace chicos!!! Soys los mejores!!!! No olvideis la corrupcion y el mangoneo!!! Ser español es un pack de: mediocridad, corruptela y tambien analfabetismo!!!! Todo junto sale un falanjista!!!!

viva España!!!

#16 Ben, Reus, 05/03/2014 - 12:04

Aquests de Falange sempre fent "sus labores". Retallant, cosint vestidets per a les seves ninetes, fent tapetets i jocs de taula... És que, en el fons, són tots uns nostàlgics de la Sección Femenina.