Publicitat
Societat · 17 de Setembre de 2012. 19:59h.

La Falange veu "el procés secessionista en marxa"

"S'han sobrepassat amb escreix els límits admissibles"

La Falange veu "el procés secessionista en marxa"

Falangistes, a l'acte de la Hispanitat de Montjuïc

El cap nacional de Falange Española de las JONS, Norberto Pico, ha fet una carta oberta adreçada al president del Govern estatal, Mariano Rajoy, on l'insta a manifestar Artur Mas la "indissoluble unitat de la nació espanyola".

El dirigent ultra ha reclamat Rajoy que "iniciï de manera urgent les accions necessàries per detenir el procés secessionista en marxa i que, de la mateixa manera, emprengui la reforma del model territorial de l'Estat per salvaguardar la integritat de la nació i evitar el malbaratament que suposa el model autonòmic vigent".

Segons Pico, "s'han sobrepassat amb escreix els límits admissibles" i "sentim una profunda preocupació pel desafiament secessionista plantejat pels grups separatistes a Catalunya i a altres regions d'Espanya".

"Senyor Rajoy, no pot vostè seguir actuant com si el problema no existís", ha afegit. "L'insult a Espanya, als seus símbols i representants, així com el menysteniment a la legalitat vigent, són públics i constants, i crec que ha arribat ja el moment de posar fre a aquesta situació".

Publicitat
Publicitat

29 Comentaris

Publicitat
#20 MANUEL, SEVILLA, 13/10/2012 - 21:28

A los ESPAÑOLES solo nos pone de acuerdo la LEY DEL PALO . Ya estamos en el bono basura.Nos deberia dar verguenza una nación de conquistadores ( CONQUISTADOS ) que se rian en el mundo de nosotros por cuatro " GILIPOLLAS "" que se creen en posesión de la verdad .

#19 Martín Martínez Mart, Barcelona, 18/09/2012 - 18:47

Al loro!. Al loro té raó!.. Que no ens confonguin!. Que no et confonguin!.. Hi ha molts no independentistes, que no són falangistes!.
D'acord!

#18 femenias, BCN, 18/09/2012 - 13:26

Si la Falange és un partit democràtic, haurà d'acceptar la decisió del poble de Catalunya. Si no ho és, que ens ho digui i sabrem de què va.

#17 Al loro!, bcn, 18/09/2012 - 13:19

El proceso de manipulación independentista incluye asociar los conceptos de no independentistas con falagintas y fascistas en general. Por alguna extraña razón, aún piensan que tienen el poder de acomplejarnos.

#17.1 MANUEL, sevilla, 13/10/2012 - 21:20

A los ESPAÑOLES solo lo pone de acuerdo la LEY DEL PALO .
Y si independizan y a las dos semanas los conquistamos y los hacemos otra vez ESPAÑOLES ¿ no ? podria ser .
Estamos haciendo el PAYASO en el mundo entero y cada vez tenemos menos credibilidad .

#16 Decart, L'Escala, 18/09/2012 - 10:50

Són frikis amb complexe d'inferioritat, que es disfresen de power rangers franquistes per sentirse realitzats. cuatre pelacanyas que no suposen cap problema. a la Catalunya lliure del futur, corriràn a amagarse com llebres.