Publicitat
Societat · 9 de Febrer de 2012. 15:36h.

La fallida de Spanair es gira contra la Generalitat

Els treballadors recorden que "té el 37% del capital de la companyia"

La fallida de Spanair es gira contra la Generalitat

Treballadores d'Spanair protesten davant el Palau de la Generalitat

Els treballadors de Spanair i Newco han exigit la intervenció del president de la Generalitat per mitigar les conseqüències laborals de l'aturada d'activitats de la companyia aèria. A més, han recordat que "la Generalitat té el 37% del capital de la companyia, ha pres les decisions estratègiques més importants en els darrers temps i no pot deixar morir Spanair d’aquesta forma".

"Exigim al govern compromisos en la solució al conflicte laboral que afecta a 4.000 persones entre treballadors directes i indirectes", han afegit mitjançant la lectura d'un manifest davant de centenars de treballadors que s’han concentrat davant del palau de la Generalitat.

També s'ha demanat la intermediació del Govern davant les companyies del sector per garantir la recol·locació "dels companys i companyes amb garanties". Els treballadors han reivindicat la feina feta durant aquests anys i han recordat els esforços que tota la plantilla ha realitzat per aquest projecte aeronàutic. El document recorda l’aposta que la plantilla ha fet per un projecte d’aerolínia catalana i demanden que, ara amb la crisi de la companyia, no els deixin de banda.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Tomppa, Sabadell, 10/02/2012 - 10:48

Aquestes espanyols d'spanair ... que foten al camp cap a Madrid ... eren una vergonya de la gent.

#4 Albert, Barcelona, 10/02/2012 - 09:33

La veritat, no entenc res. Una empresa fa fallida i els seus treballadors exigeixen que l'administració publica els doni un altre treball. Entenc que la resta de mil.lions de persones a l'atur tenen el mateix dret no?

#3 valeri torres, bna, 10/02/2012 - 08:56

No veig per enlloc el gir de la fallida d'Hispaner en contra la Generalitat. A la foto que publiqueu només s'hi veuren tres noietes amb dos cartes, per cert escritsw en español, que no representen ´ni als que les han fetr sortir. Independencia ja.

#2 Quim, Pineda de Mar, 09/02/2012 - 21:06

I per què no protesten, es queixen i es manifesten a Madrid; contra Iberia, Aena i el Ministeri de Foment que són els que escanyen el projecte i per tant han esfonsat Spanair, i darrera i va Catalunya?
Manca de valentía?
Ignorància?
Espanyolitis?
A veure si d'una vegada l'electorat madura quan vota

#1 Quim, Pineda de Mar, 09/02/2012 - 21:04

I...?
La Generalitat no intervenia en la gestió, sols hi figura com a soci capitalista; el que haurien de fer és donar-li les gràcies ja que si no fos per la Generalitat aquests treballadors faria 4 anys que no tindrien feina.
La ignorància fa molt de mal.