Publicitat
Societat · 21 d'Agost de 2018. 14:34h.

La família qüestiona la versió dels Mossos

El director general de cos defensa que "la policia va actuar com tocava"

La família qüestiona la versió dels Mossos

El director general dels Mossos d'Esquadra, Andreu Martínez, ha defensat l'actuació de l'agent que va abatre l'atacant de la comissaria de Cornellà després que la família de l'home hagi qüestionat l'actuació policial.

Martínez ha dit que "considerem que davant l'atac intencionat amb voluntat homicida l'actuació policial va ser proporcionada i congruent amb la situació" i ha remarcat que "només una ràpida reacció com la que va tenir l'agent s'entén que avui no estiguem parlant de mals majors". "La policia va actuar com tocava", ha sentenciat.

El responsable dels Mossos ha subratllat, d'altra banda, que "la família ha manifestat la seva col·laboració i estem a la seva disposició" i ha remarcat que "tenen al seu abast tots els mecanismes de l'estat de dret".

La roda de premsa d'Andreu Martínez s'ha produït hores després que l'advocat de la família de l'atacant de la comissaria de Cornellà de Llobregat hagi manifestat que es planteja denunciar els Mossos per negligència.

Segons la família, l'home no tenia cap vincle amb grups islamistes i descarten que l'acció fos un atemptat. Així ho ha anunciat l'advocat David Martínez després de reunir-se amb l'exdona de l'home. L'advocat atribueix la seva actitud a una greu crisi personal que travessava com a conseqüència de la seva separació, que havia signat dimarts passat.

Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#14 joan, manresa, 21/08/2018 - 17:19

tinu.)nacional o de la Guardia Civil..,sería tot com un "plat de nata..."pro are...,i ya veurem com acaba.Si argumenten que tenia problemas personals i es volia suicidar...,cul...s,clavat tu matej el ganivet...,no...???en fí,tot siga per embolicar la troca i tenir sempre els Mossos en el punt de mira..els demés son sants de l'altar..,Puaafffff!!

#14.1 Bòdrium, Barcelona, 21/08/2018 - 19:52

Ja veurà com ha sigut el Federico Jiménez Losantos.Sempre fan el que sigui per pur odi als catalans.

#13 joan, manresa, 21/08/2018 - 17:13

El Casal obrint la seva tertulia des de Moro-L'andina .---Era d'esperar...,ya des de el primer moment,varem comentar aquí al Casal que qui "lleparia"sería Mosso/mossa per el fet....,alguns canals de TV estatals tenien en las seves tertúlies ,critiques als fets passats ..,res de nou sota el sol...,si axó pasa amb una persona de la policia (cont

#12 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 21/08/2018 - 15:59

"En estos momentos, en Cataluña, en lugar de generar cohesión en la diversidad, se están generando distancias y espacios: el espacio islámico y el español, el islámico y el occidental. La cuestión es cuando llegaremos al punto de confrontación."
http://www.elmundo.es/cataluna/2018/08/21/5b7b0b94e5fdea421d8b4648.html

#11 Destroyer 2.0, Barcelona, Tabarnia, España. , 21/08/2018 - 15:57

Vamos a ver como evoluciona el tema, de los mossos me fio el 0%, nada de nada, es una policía politica con más sombras que luces. Hay que ver las grabaciones de la comisaría y los análisis forenses. Vamos a esperar.

#11.1 Protocol per policía xupy-guay, Chez Titole, 21/08/2018 - 17:24

Article I: Si et venen amb un ganivet cridant Alah agbar, has de respondre Alahu Agbar, llavors quan t'el claven el convides a dinar (halal, of course) i si et buiden un ull, que sigui l'esquerra per poder mirar cap a la Meca.

#10 Olegarioelpilos, Bcn, 21/08/2018 - 15:34

Éso lo deberá de pronunciar un juez , cuando revisen las grabaciones se verá claramente si actuó de manera proporcional o nó , aquí hay dinero y lo saben , la mossa ya puede pedir la baja sicológica , éste pudiera haber sino un nouvingut