Publicitat
Societat · 11 de Novembre de 2011. 18:38h.

La festa dels bàrbars

Estat en el que ha quedat la UAB després d'una festa organitzada per estudiants

La festa dels bàrbars

Una imatge de després de la festa

El campus de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) ha quedat ple de brossa després de la macrofesta d'aquest dijous a la nit. Quan alguns estudiants han anat aquest divendres al matí a les classes s'han trobat amb la ciutat universitària plena d'escombraries i deixalles per tot arreu com es pot veure en aquestes fotografies.

Dijous era el dia marcat per una part dels estudiants de totes les facultats de la UAB per celebrar la Festa Major. De fet, s'havia d'haver celebrat fa una setmana, però a causa de la pluja es va ajornar.

Durant tota la nit, fins passades les cinc de la matinada, el campus ha esdevingut una macrofesta on s'han combinat les actuacions musicals amb xiringuitos dels mateixos estudiants per recaptar diners on se servien begudes i menjar. A banda dels estudiants de l'Autònoma, universitaris d'altres campus també s'hi han acostat fins a Bellaterra.

Al final de la festa, però, l'únic que quedava era la brossa i les deixalles malgrat que al matí les facultats han obert les seves portes per seguir amb l'activitat acadèmica.

Una imatge del campus després de la festa. (Foto: Manuel Hernández)

Publicitat
Publicitat

28 Comentaris

Publicitat
#27 jordi, barbate, 14/11/2011 - 11:06

No generalitzeu!!! a la visita del papa tb es va embrutar pro clar!! com vam pagar tots els ciutadans la neteja...jejejeje, jo crec q seria un bon dia per donar feina a molta gent necessitada pro clar...el banco santander dueño de la Uab nose si li agradarà en temps de crisi regalar diners.

#26 joan, manresa, 13/11/2011 - 11:39

El Casal obre la seva mini-tertulieta desde Morolandina.--¡¡Ostia,Ostia..!!,com diría en López..No volíem fer tertulieta ,pro veure axó ens ha engrescat,pro ep,será entre castanya i castanya,troçet de moniato u glupet de sigaló.---Una de dugues,o la retiren ells matexos o dexar-la d'exposicó

#25 pepalmogaver, Rep. de Gràcia, 12/11/2011 - 19:48

Doncs Jo els hi faria netejar la merda que han generat o bé els hi deixaria a casa seva, segur que així serien més cívics aquests brètols cumbaiàindignats i més que probable que no són ni estudiants ni rés !!!!

#24 Fiicus, Sotamontserrat, 12/11/2011 - 16:55

Però això és notícia aquest any? Des que la festa és il·legal, cada divendres després de la festa ens trobem amb aquest panorama, o sigui que no sé què us sorprèn d'aquest any si sempre passa el mateix. El més curiós és que la majoria d'assistents no són ni estudiants de la UAB.

#22 ramon, Barcelona (Barcelonès), 12/11/2011 - 01:41

M'encanta la foto on surten dos garrafots plens fins dalt amb un sospitós líquid de color taronja. M'agradaria saber què contenen: vodka amb taronjada? anticongelant? pixums? potser aquests eren els wàters disposats per l' "organització".