Publicitat
Societat · 27 de Setembre de 2017. 22:54h.

La Fiscalia adverteix als pares sobre les manifestacions d’estudiants per l’1-O

Avisa als progenitors i als centres educatius de la “responsabilitat civil” pels danys que puguin causar

La Fiscalia adverteix als pares sobre les manifestacions d’estudiants per l’1-O

Clara Ponsatí

La Fiscalia de menors adverteix als pares, centres educatius i al Departament d’Ensenyament sobre les conseqüències que els estudiants participin en les manifestacions a favor del referèndum de l’1 d’octubre. El fiscal en cap de la Sala de Menors, Javier Huete, insta a les fiscalies provincials que exerceixin les seves funcions de protecció dels menors “davant la possibilitat que els fets derivin en situacions de risc”. D’aquesta manera, reclama “portar a terme un seguiment individualitzat de cada cas, incoant un expedient de risc”.

L'escrit recorda que els pares i els centres escolars tenen “la responsabilitat civil” pels danys materials o personals que els menors puguin causar a tercers o ells mateixos durant les mobilitzacions. També requereix al Departament d'Ensenyament que recordi a escoles i instituts que, fins i tot, quan tinguin permís dels pares perquè els alumnes hi assisteixin “no els eximeix de les obligacions de custòdia dels menors”.

L'avís arriba després que la fiscalia asseguri que ha tingut coneixement d'alumnes que han demanat autorització per no assistir a classe per participar en concentracions o manifestacions a favor del referèndum.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Pedro, Badalona, 28/09/2017 - 10:25

Clara Ponsati, conocida en ambientes académicos por sus aportaciones en el campo de la teoría de juegos en economía y por sus malas maneras; por lo demás, una fanática de mucho cuidado.

#1 Capit@n España, Barcelonistán, 28/09/2017 - 08:33

La Generalitat golpista utiliza a los niños como parapetos, ya sea para llenar movilizaciones , para pegar carteles o repetir consignas. El fin justifica los medios.