Publicitat
Societat · 9 de Maig de 2019. 16:32h.

La fiscalia vol repetir el judici contra Sandro Rosell

El ministeri públic al·lega un “error” en la valoració de la proves

La fiscalia vol repetir el judici contra Sandro Rosell

Sandro Rosell (foto: CCMA)

La fiscalia de l'Audiència Nacional ha presentat un recurs contra l'absolució de l'expresident del Barça, Sandro Rosell, i ha demanat repetir el judici amb un tribunal diferent. El ministeri públic ha al·legat que hi va haver un “error en la valoració de prova” durant la vista oral.

“L’absolució només es justifica quan hi ha un dubte raonable, i no qualsevol classe de dubte”, argumenta la fiscalia en un comunicat, on afegeix que el tribunal hauria d’haver tingut en compte “la manca de lògica econòmica en l'activitat de Rosell, Besolí i dels altres acusats”. També esgrimeix que la investigació va posar de manifest “una sèrie de negocis absolutament irregulars i mancats de sentit”.

La fiscalia indica que “no troba lògic donar per provat que es van crear societats pantalla en paradisos fiscals, es van situar contractes, es van efectuar nombroses transferències a Andorra amb persones properes i sense causa, per concloure que es porta de negocis lícits”.

El ministeri públic sosté que “s’ha acreditat que els béns blanquejats procedeixen d'una activitat delictiva prèvia”. Per tot això, la fiscalia sol·licita “un nou enjudiciament de la causa, amb una composició diferent de la Sala”.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Juanico, Bcn, 10/05/2019 - 08:33

Doncs res...que passi 2 anys més a presó provisional.

#1 Jordi, Vancouver, 09/05/2019 - 21:41

Crec que a la magistrada Lamela aquest cas li ha anat gran. Dos anys d'investigació per acabar dubtant és per fer-s'ho mirar com a mínim.