Societat · 15 de Novembre de 2018. 08:26h.

La Fundació Francisco Franco vol obrir delegació a Barcelona

També vol nomenar delegats a Girona, Lleida i Tarragona

La Fundació Francisco Franco vol obrir delegació a Barcelona

La Fundación Francisco Franco està treballant per obrir una delegació a Barcelona, segons informa El Periódico, i també planeja nomenar delegats de la Fundació a Girona -ja hi ha diversos candidats-, Tarragona i Lleida.

El president de la Fundació, Juan Chicharro, segons es desprèn de l’article del diari, va traslladar la seva voluntat d’“expansió” a Catalunya fa tres setmanes en un dinar a l’avinguda Diagonal amb seixanta persones. “Jo tenia certa inquietud, però quan vaig arribar em van dir: 'Tranquil, ets a Tabàrnia'”, s’explica que va dir Chicharro.

En aquell dinar es va fer una “crida a totes aquelles persones que vulguin implicar-se en la defensa de la veritat històrica” amb l’objectiu de “restablir delegacions a províncies”. A més de Barcelona, Chicharro va explicar que València i Sevilla són altres capitals on la Fundació Franco té més avançada la seva implantació. 

La Fundación Francisco Franco, que el Parlament Europeu ha demanat il·legalitzar, estaria buscant delegats a tot l’Estat, especialment entre la “gent jove”, i va assegurar que havien rebut ofertes de "voluntaris de 35 províncies".

Publicitat
Publicitat

26 Comentaris

Publicitat
#20 ZA.Perez, Tarragona, 17/11/2018 - 11:50

No es de extrañar. Barcelona es la capital actual de la democracia orgánica independentista.

#18 Manigua, Sarrià, 15/11/2018 - 18:43

El Camp Nou seria el millor lloc per a aquesta delegació. El FCB és l'únic club que li va atorgar al Generalíssim dues medalles d'or.

#17 Capit@n España, Es torna a portar la moda retro..., 15/11/2018 - 17:04

Ultimament al cementiris catalans es senten sololls estranys. Els avis i papas de Marta Rovira, Carles Puigdemont, Lluïs Llach, el jutge Vidal i altres alcaldes franquistes estàn contents. Sortiran a demanar les alcaldies que régim del 78 els hi va "robar". En algunes tombes sobresurten els braços dels finats fent la salutació a la romana.

#16 Pan con tomate y jamón Ibérico, II*II Enlloc, 15/11/2018 - 16:15

Sin lugar a dudas como delegado en Barcelona el Conde de Godó, y en Gerona por vinculos familiares valdría Luisito o quizás el Pastelero Loco...

#15 Maldito photoshop, Valle de los caidos, 15/11/2018 - 16:06

Vamos a investigar quien ha sido el indepe que ha colocado el careto del Tardà detrás del Caudillo. Se va a enterar! Conyo!