Publicitat
Societat · 1 d'Abril de 2020. 18:19h.

La Generalitat "autoritza" disset actuacions de l'Exèrcit a residències

El número dos de Treball i Afer Socials diu que "no hem rebutjat ni rebutgem actuacions"

El numero dos del departament de Treball i Afers Socials, Francesc Iglesias, ha informat que la Generalitat ha "autoritzat" disset intervencions de la Unitat Militar d'Emergències de l'Exèrcit en residències per a dur a terme desinfeccions. Iglesias, en compareixença en directe a través de Youtube, ha indicat també que "així seguirà".

"En relació a l'actuació de l'UME evidentment no hem rebutjat ni rebutgem, fins i tot n'hem autoritzat disset d'acord amb el que estableix l'ordre ministerial" ha afirmat Iglesias, recalcant que han fet cas a les "instruccions" que emanen del decret de l'estat d'alarma.

Francesc Iglesias també ha explicat que ha tingut "converses directes" amb la delegació del Govern espanyol i "amb representants de l'UME" i ha apuntat en aquest sentit que "hem acordat que utilitzaríem tots els recursos al nostre abast per desinfectar, i crec que així seguirà".

Unitat Militar d'Emergències desinfectant (Foto: UME)
Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Didac B., Barcelona, 02/04/2020 - 10:08

Aquests bandarres no han d'autoritzar res, no son ningú i en un estat d'alerta només preval l'autoritat de l'Estat que ha de tirar pel dret sense cap consideració per aquests aprenents del resgim alemany del 34 que es deleixen implantar aprofitant qualsevol desgracia. El que ha de fer l'Estat son detencions als sediciosos que incitin a l'odi

#3 OtgerCataló, BCN, 01/04/2020 - 21:57

I vinga amb les autoritzacions de la Generalitat. Que NO fa falta el seu permís!!!! Una comunicació de l'Estat (per cortesia) i s'actua. I parlant de desinfectar, on son els valents patriotes dels CDR's, ANC i similars? Perquè no estan en primera línia desinfectant residències, carrers i edificis públics?

#2 luis, BARCELONA, 01/04/2020 - 21:32

¿Autoriza?
¿Y no les cae la cara de vergüenza?

#1 l'avi Florenci, l'home i la deixa, 01/04/2020 - 18:43

Espanya ens roba .... que diguin millor Espanya ens salva!
Quina pena que no aprofitin també per desinfectar la Plaça de Sant Jaume...