Publicitat
Societat · 2 d'Abril de 2020. 11:08h.

La Generalitat demana per carta ajuda a l'Exèrcit

Reclama que "ens posin a disposició" metges i infermeres

La consellera de Salut, Alba Vergés, ha reconegut en una entrevista a El Matí de Catalunya Ràdio que ha demanat per carta ajuda a l'Exèrcit per fer front a l'epidèmia de coronavirus a Catalunya i ha reclamat que "ens posin a disposició" metges i infermeres.

Vergés ha manifestat que "necessitem mans i mans també vol dir que si l'Exèrcit té metges i infermeres, doncs que ens els posin a disposició". "Sí, sí; les hem demanat" ha subratllat, i ha insistit que "nosaltres el que necessitem són mans i que puguem tenir a disposició metges i infermeres que hi ha a la Unitat Militar d'Emergències".

També ha fet referència a l'hospital de campanya en un poliesportiu del municipi i ha assegurat que el muntatge d'aquesta instal·lació no està aturada. "L'estem muntant entre tots, també l'Exèrcit i Bombers" ha dit.

Alba Vergés ha explicat que "l'Exèrcit va oferir unes tendes per muntar dins del pavelló, que en un principi van semblar que podien ser adequades i després es va veure que no. Es muntarà amb panells més fixes com s'han fet en altres pavellons com la Fira de Barcelona, que permeten treballar més bé als professionals".

Finalment, ha apuntat que "hem d'intentar no muntar hospitals de campanya que la gent tingui la percepció que allà no està ben cuidada. "Com més s'assembli a un hospital, tant pels professionals com pels pacients, doncs millor", ha conclòs.

Membres de l'Exèrcit de Terra aixecant tendes al poliesportiu de Sabadell, que s'han hagut de desmuntar
Publicitat
Publicitat

30 Comentaris

Publicitat
#26 Cris, Barcelona , 03/04/2020 - 09:27

El mundo vio horrorizado, como se desmontada un hospital en Cataluña por cuestiones políticas. Ha sido demoledor verlo, cuando está muriendo gente

#25 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 02/04/2020 - 21:37

"tenemos que intentar no montar hospitales de campaña que la gente tenga la percepción de que allí no está bien cuidada."

La culta, glamurosa i ben plantada raça catalana, l´unica que viatja pel mon amb tot pagat, firmant autografs i rebuda amb ovacions multitudinaries per alla on pasa, no es pot morir sense els honors versallescos als que te

#24 Coque, El Centro de Tabarnia, 02/04/2020 - 21:10

Que se reunan nuevamente los CDR para echar una mano, aunque no sean sanitarios, siempre hacen falta voluntarios para empujar camillas, logistica, cambiar cuñas, hacer camas o lavar ropa

#24.1 Al Coque, Barcelona , 03/04/2020 - 09:33

Ni CDR ni ninguna asociación independentista. Están desaparecidos. Son unos sinvergüenzas. Menos mal que no está la independencia en Cataluña. Estaríamos sólos

#23 Que es el ejército, no los Reyes Magos, BcN, 02/04/2020 - 19:57

¿Por qué no convocáis un referéndum para saber la percepción que tiene la gente? VOLEM VOTAR quien nos cae más gorda, SI LA TERRIBAS O LA VERGÉS.

#22 Que es el ejército, no los Reyes Magos, BcN, 02/04/2020 - 19:55

Ya empiezan con las cartitas. NO son idiotas, lo siguiente. El ejército no os va a enviar médicos ni enfermeras ni chachas. ¿Qué se creen que es el ejército? ¿Una empresa de trabajo temporal, que te envía un auxiliar administrativo o un chófer por horas? ¿ESTA GENTE ES TONTA O MUY TONTA?