Publicitat
Societat · 31 de Juliol de 2020. 19:21h.

La Generalitat desobeeix unes hores

Publica un decret al DOGC desobeint al TSJC i ara anuncia que ho recorrerà

La Generalitat desobeeix unes hores

La Generalitat ha rectificat i ha anunciat que recorrerà la decisió del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) d'autoritzar els bars i restaurants a obrir més enllà de mitjanit. Inicialment, havia publicat un decret al DOGC ignorant la decisió de l'alt tribunal i establint els mateixos horaris que el TSJC havia tombat, fet que ha provocat certa confusió. Al cap de poques hores han explicat que recorreran la decisió.

El Govern havia tornat a decretar el tancament de bars i restaurants a les 24.00 hores a partir de dilluns poc després que el TSJC tombés part del text i permetés als establiments obrir més tard de mitjanit.

L'Executiu català ha publicat al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya la nova resolució amb les les mateixes restriccions d'horaris, que anava a entrar en vigor aquest diumenge a les 09.00 del matí malgrat que el TSJC havia suspès la limitació d'horaris a bars, restaurants, bars musicals i guinguetes de Barcelona, municipis de l'àrea metropolitana, 40 municipis de Lleida Figueres i Vilafant (Girona).

El TSJC ha aixecat aquest divendres l'obligació a bars, restaurants, xiringuitos i casinos de tancar com a màxim a mitjanit però ha mantingut la prohibició d'obrir discoteques i sales de ball a tot Catalunya per evitar rebrots de coronavirus. La Generalitat, en el nou decret, imposa les mateixes restriccions horàries que el TSJC ja havia tombat. La Generalitat, en el nuevo decreto, impone las mismas restricciones horarias que el TSJC ya había tumbado.

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#15 Galba, Barcelona, 03/08/2020 - 07:41

Tenía que llegar. El anunciado final y definitivo embate del independentismo contra España anunciado por por Puigdemont, esta siendo brutal, de una violencia inaudita; puede pasar de todo.

#14 Marti, Palafrugell, 03/08/2020 - 07:35

No son capaços d'arribar fins al final, només la refreguen.

#13 La kontra, Barcelona, 02/08/2020 - 15:15

El món ens mira, i es deuen "tronxar" de risa d'uns governants que es passen la vida fent el ridícul i del circ que tenim montat a Catalunya.

#12 manolodelbombo, tabernero en Monegrillo, 01/08/2020 - 21:03

Otra vez y van........ es que esta pinta de incorregibles malotes les obliga impepinablemente a ejercer la desobediencia, aunque sea por unas horas o en fin de semana con tal de elevar un poquitín la maltrecha moral de la parroquia... solo hay que ver la foto, dan yuyu

#11 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 01/08/2020 - 16:14

Aquests rumbosos practicants del Metodo Ogino ja han apres per fi que aquesta es la millor forma de guanyarse un stage amb mes sombra que solano a un parking de facinerosos a costa de l´estat

I com que aqui a Terra Santa fer el ridicul estrepitosament mai ha sigut pecat doncs aixi xino xano van millorant una autoestima que francament deixa molt qu