Publicitat
Societat · 9 de Novembre de 2022. 20:04h.

La Generalitat ensenya nens de tres anys a masturbar-se

Un taller anima a "explorar la masturbació en la infància"

La Generalitat ensenya nens de tres anys a masturbar-se

Tània Verge, al Parlament (Foto: Parlament / Ramon Boadella)

El programa Coeduca't de la Generalitat ensenya nens de segon cicle d'educació infantil, que va de tres anys a sis anys, a masturbar-se. Així ho ha denunciat la diputada de Vox Mónica Lora durant una pregunta en la sessió de control a la consellera d'Igualtat i Feminismes, Tània Verge.

Lora ha fet referència al taller "Sensacions", inclòs en el programa Coeduca't, i ha criticat que proposa "conèixer el dret al propi cos, en relació a qui pot tocar-lo, on i de quina manera" i "explorar la masturbació en la infància com un fet normalitzat i exercici de plaer i autoconeixement".

El desenvolupament del taller, segons el document oficial, es fa amb "música tranquil·la" i "els que vulguin, es podran aixecar i agafar algun dels objectes -plomes, teles, raspalls, etc.- i anar a acariciar o fer un massatge a algun altre infant del grup".

També recomanen explicar que "es poden aconseguir sensacions agradables i desitjables a través del propi cos" i explorar "la capacitat de la relació amb si mateix, repetint l'activitat de manera individual".

Lora també ha denunciat que el taller "Consentim" del mateix programa va "dirigit a nens de vuit anys on el professor projecta vídeos o fragments de pel·lícules en què es representen escenes sexuals i on els nens han d'escriure quines sensacions els ha despertat".

lora.jpg

"Quina necessitat, consellera, cal que un nen hagi d'aprendre a masturbar-se des de l'etapa infantil? Per què promouen la pornografia? Per què promouen pràctiques com el sexe oral a les escoles?", li ha preguntat a la consellera.

Verge, per la seva banda, no ho ha desmentit i ha defensat que el Govern "es pren seriosament el desenvolupament saludable dels nois i de les noies i els hi proporciona coneixements, evidentment, sí, per trencar tabús i estigmes sobre la masturbació, sobre la menstruació, sobre la diversitat d'orientacions sexuals i d'identitats de gènere, perquè tinguin relacions, sàpiguen establir relacions respectuoses, igualitàries basades en el consentiment".

Publicitat
Publicitat

60 Comentaris

Publicitat
#50 cesar, Malaga, 22/11/2022 - 15:36

Esto es Pedofilia, quienes son estos politicos que usan a los niños para esta barvaridad y no este perseguido por la Justicia, yo no vivo en esa region de España pero si se atreven a ponerlo donde vivo mi hijo ese dia no ba al colegio.La educacion sexual se la enseño yo fuera aparte que es mi derecho Todos los padre deberian DENUNCIAR ESTO.

#49 manu, bouboule, 13/11/2022 - 19:02

Último minuto, la Generalitat, y la consejera de Igualdad y Feminismos, Tània Verge, se han puesto en contacto con Rocco Tano, más conocido como Rocco Siffredi, para ocuparse del taller "Consentim" que dirigirá y enseñará a niños de 8 años a masturbarse, sinvergüenzas de pederastia

#48 Yo lo sé , Barcelona , 12/11/2022 - 22:06

Pero que mierda es esta ??? A donde vamos a llegar !! Esto no se puede consentir desgraciados!! Diabólicos ! Iros a tomar por culo Los niños no se tocan !!

#47 pepe, Andorra, 11/11/2022 - 16:06

Por cierto, peperos ingenuos, ¿Sabeis q el inculto de Feijoo dio orden de votar a favor de la ley trans? Y no me refiero a la q se debe cumplir para los transportistas, no.....Q ojala lo paren todo. Q por una vez, estoy con ellos hasta el final.

#46 pepe, Andorra, 11/11/2022 - 15:59

si, mejor inventarse chorradas q hablar de la inflacion del 20% provocada por la exagerada impresion de billetes por parte de todos los bancos centrales. La UE lleva camino de convertirse en Argentina, pero a lo bestia. Y con la FED subiendo tipos, estan ya en el 4, como no espabile vonderbrujen, lo llevamos claro. Mejor francos suizos q euro.