Publicitat
Societat · 20 d'Agost de 2017. 12:48h.

La Generalitat es va reunir amb la comunitat de l'imam de Ripoll

El director general d'Afers Religiosos, Enric Vendrell, va inaugurar fa més d'un any una de les seves mesquites

La Generalitat es va reunir amb la comunitat de l'imam de Ripoll

Imatge de la inauguració del nou dentre d'Annour (foto: UCIDCAT)

El director general d'Afers Religiosos, Enric Vendrell, va inaugurar el 14 de maig del 2016 una de les mesquites de la comunitat islàmica Annour que, segons assegura aquest diumenge el diari 'El País', tenia entre els seus imams a Abdelbaki Es Satty, el clergue que els Mossos d'Esquadra assenyalen com el cervell dels atemptats de Barcelona i Cambrils. En tot cas, no es pot afirmar que l'imam aparegui en la fotografia que acompanya la informació, perquè encara es desconeix el rostre d'Abdelbaki Es Satty.

La comunitat islàmica Annour va emetre llavors un comunicat per agrair a l'Ajuntament de Ripoll i al Govern “el suport que està donant a la comunitat per poder dur a terme el seu projecte i inaugurar la seva seu a la ciutat”. També subratllava Annour “el suport que s’està donant des del Govern de la Generalitat a totes les confessions religioses per poder normalitzar les seves pràctiques religioses a la societat”.

Per la seva banda, Vendrell va assegurar que l'Executiu català és “conscient de la importància de les religions presents al país i del paper que han de jugar per ajudar a la integració i la cohesió social dels ciutadans”. A més del director general d'Afers Religiosos, també van participar en la inauguració del nou centre islàmic l'alcalde de Ripoll, Jordi Munell; i el president de la Unió de Comunitats Islàmiques de Catalunya (UCIDCAT), El Ghaidouni El Morbet, entre d'altres autoritats locals.

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#17 Josep, Cataluña, rincón de totalitarismo supremacista en la Europa de las libertades, 21/08/2017 - 08:10

no hay que olvidar que Cataluña no es precisamente una región laica, desde el abad de Montserrat al bisbe de Solsona, a los presidententes de la Generalitat siempre les ha gustado "ir bajo palio" y el uso político de la religión es clave para el catalanismo, que considera al islam otra forma útil de control y adoctrinamiento de la población

#16 A, Tj, 21/08/2017 - 06:52

El President de la comunitat va sortir ahir al 3/24 i porta la marca dels fonamentalistes islàmics: El front marcat de tant picar contra el terra a les pregàries.

#15 Rogeli, Tornabous, 21/08/2017 - 02:00

La integracio dels somriures. Muslims wellcome to Catadisney la tierra que escogeria Mahoma para refundar Al Andalus.

#14 Ramb, Terrasa, 20/08/2017 - 23:13

Es que los votos islamistas para la independencia también les sirven, por eso se subvenciona a algunas asociaciones islamistas...todo les vale!

#14.1 Rogeli, Tornabous, 21/08/2017 - 02:03

El voto de los catalano-musulmanes es todo para romper España. Son mas 500.000 en Catadisney, en Girona pasan ya del 11 %.

#13 A., Barcelona, 20/08/2017 - 22:29

Àngel Colom i el nen del Fènix, el nostre panxa contenta Èric Bertran, han d'estar joiosos de la feina ben feta. Mentres els salafistes anaven dient sí a la in-inda-indapendensia, els hi anaven donant subves i ajudes per muntar mesquites. Però com bé diuen els nostres amics Karhu i Perpinyà la culpa és de Madrid q controla la immigració, oi???