Publicitat
Societat · 28 de Novembre de 2020. 11:04h.

La Generalitat ho veu negre

Vergés adverteix ja contra una tercera onada de covid a Catalunya

La Generalitat ho veu negre

La consellera de Salut, Alba Vergés, ha alertat del risc d'una tercera onada de coronavirus a Catalunya malgrat les restriccions que s'han dut a terme i ha advertit que si es produeix "l'impacte assistencial seria molt més gran", motiu pel qual ha reclamat "prudència i responsabilitat" als ciutadans davant la reobertura progressiva d'activitats.

"Si hi hagués ara una tercera onada, l'impacte assistencial seria molt més gran i potser hauríem de tornar a un escenari de restriccions. Ningú vol arribar aquí i això vol dir que hem de ser més curosos que mai, sobretot aquestes setmanes amb el pla de reobertura progressiva d'activitats" ha apuntat la consellera.

Vergés ha demanat "molta prudència i responsabilitat" i ha informat que "continuem tenint molts contagis malgrat que estem a la corba de baixada" i que "encara hi ha molta pressió a les UCI". "La millor manera de protegir el Nadal és vigilar què fem avui, aquesta setmana i la que ve. Hem d'intentar ser molt estrictes, cuidar-nos aquestes setmanes, per cuidar el Nadal que vindrà" ha dit.

L'advertència de Vergés es produeix malgrat que Catalunya hagi estat una de les comunitats en dur a terme més restriccions per contenir la proliferació del patogen en el darrer mes, amb el tancament de bars i restaurants, oci nocturn, confinament perimetral divendres i caps de setmana i toc de queda a partir de les 22.00 hores.

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#14 Albert, El masnou, 29/11/2020 - 08:46

La verges ara es la floreta pitonisa...

#13 Chris, Lleida, 28/11/2020 - 21:25

Yo lo veo negro desde que se le descubrió a J. Pujol con el carrito del helado, cuando se reveló posteriormente el "Programa 2000" y buena parte de la población demográfica catalana ni pestañeó, y los suyos seguían ganando votos. Y por si fuera poco, PSC siendo la ramoneta, seguida de Comuns por ganar algo de poder residual en el Govern

#12 Facholin, Barcelona, 28/11/2020 - 19:33

Disfrutan con los problemas, disfrutan puteando a los ciudadanos, disfrutan haciendo la vida imposible a los negocios y empresas.

#11 Sergi Sergio, Barcelona, 28/11/2020 - 19:23

Buuufff vamos a ver si ya para la tercera ola la lumbreras de ERC ha hecho algo, de momento llevamos dos olas y estamos igual que el 01/01/2020, su unica idea es cerrar negocios, no tiene otra idea mas. Luego cuando todo este arruinado nos diran que la culpa fue del covid, nooo, fue de la gestion del covid, ineptos, mas que ineptos.

#10 recordad 6 y 7 septiembre, Barcelona is not Catalonia, 28/11/2020 - 18:44

con gente taaaan cualificada como Vergés se nota que "la Generalitat vetlla per nosaltres", como en el 36