Publicitat
Societat · 19 de Maig de 2021. 21:52h.

La Generalitat ja accepta menors marroquins de Ceuta

Fa quinze dies en va acollir més de 40 arribats de Canàries

La Generalitat ja accepta menors marroquins de Ceuta

La conselleria de Treball, Assumptes Socials i Famílies de La Generalitat ha transmès a la ministra de Drets Socials i Agenda 2030, Ione Belarra, que respondrà acollint menors migrants sols que estan a Ceuta després que el Govern espanyol sol·licités a les comunitats autònomes que s'acullin a 200 menors migrants no acompanyats que es troben a Ceuta.

El secretari general de la conselleria, Oriol Amorós, la secretària d'Infància, Adolescència i Joventut, Georgina Oliva, i la secretària d'Igualtat, Migracions i Ciutadania, Mireia Vall, han participat en el Consell Territorial de Serveis Socials i s'han ofert a acollir part d'aquests menors migrants. De fet, el Govern va aprovar fa quinze dies l'acord de cooperació amb el govern de Canàries per acollir 40 nois i 3 noies arribats a les Canàries.

Els representants de la Generalitat han traslladat que és "indispensable" la presència dels ministeris d'Interior i d'Inclusió, Seguretat Social i Migracions en aquestes trobades i han recordat que han sol·licitat en diverses ocasions al Govern espanyol la modificació del reglament de la Llei d'Estrangeria "per la vulnerabilitat que provoca, i que, mentrestant, flexibilitzi el permís de treball i residència per a aquests joves".

Publicitat
Publicitat

34 Comentaris

Publicitat
#31 bejota, bcn, 23/05/2021 - 13:37

CUANDO COLOM ESTABA DE "EMBAJADOR" EN MARRUECOS ,TRAJO UNOS 400 MIL MOROS PORQUE NO HABLAN CASTELLANO FRENTE A LOS SUDAMERICANOS. SU AGRADECIMIENTO FUE EL ATROPELLO Y MUERTE EN LAS RAMBLAS ;TAMBIEN TENIAN PROYECTARON ATACAR LA SAGRADA FAMILIA Y ALGO MÁS. OJO CON REIRSEL LAS GRACIAS A LOS MOROS.

#30 Ojotuerto, Calafell.TAB, 21/05/2021 - 18:08

Los menores saharauis no cuentan?? Una de las iniciativas más hermosas por familias es acoger a niños saharauis , para pasar temporadas. Curarlos en salud y que vieran más desarrollo que el supuesto "supremacismo" marroquí. Saharauís Lives Matter. Las conexiones entre Generalitat y Marruecos son amistades peligrosas

#29 Yomismo, Sevilla, 20/05/2021 - 23:46

Quién este en contra de la República Islámica de Cataluña sólo tiene una opción, votar a VOX.

#28 Preguntes Infrecuents, Ca la Pilar , 20/05/2021 - 17:24

Mas musulmanes para islamizar Catadisney. Una irresponsabilidad y un atraco a los contribuyentes ya de por sí esquilmados.

#27 cata....quéééé, Mntcada i Rexac, 20/05/2021 - 15:36

Que se preocupe de Salt....del Arrabal....