Societat · 21 d'Abril de 2020. 19:33h.

La Generalitat no desobeirà

Budó només demana "el retorn de les competències"

La portaveu del Govern, Meritxell Budó, ha recordat aquest dimarts en roda de premsa que en "tot el que fa referència a la gestió del Covid-19, es van recentralitzar les competències". La consellera, preguntada sobre si el Govern té previst saltar-se les indicacions de l'Executiu espanyol, ha afirmat que "quan el Govern de l'Estat espanyol va decretar l'estat d'alarma va recentralitzar competències que eren pròpies del Govern de Catalunya" i ha reclamat "que es retornin les competències per poder prendre nosaltres aquestes decisions".

"Malauradament quan el Govern de l'Estat espanyol va decretar l'estat d'alarma va recentralitzar competències que eren pròpies del Govern de Catalunya i, per tant, en aquests moments, en tot el que fa referència a la gestió del Covid-19 es van recentralitzar les competències" ha apuntat.

Budó ha demanat al Govern espanyol el retorn de les competències a la Generalitat per "poder prendre nosaltres aquestes decisions". "Nosaltres considerem que en aquesta etapa de desconfinament el que cal es que se'ns tornin les competències als territoris per tal de gestionar de la millor manera de poder començar a desescalar aquest confinament" ha demanat la consellera.

"No només ho demana Catalunya, també ho demanen altres comunitats autònomes. Que es retornin les competències per poder prendre nosaltres aquestes decisions i nosaltres esperem que en les properes hores el Govern de l'Estat espanyol accepti aquesta petició" ha apuntat.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Jsjajajajaaaaa, Barcelona, 22/04/2020 - 11:19

Jajajajajjjja endavant valents, ni un pas enrere!!!!!!, tornar competències ???, per a fer no-res ???, jajajaja inútils mes que inútils

#4 Galba, Barcelona, 22/04/2020 - 10:19

Molt be! Com sempre, sí senyors, NI UN PAS ENREDERA.

#3 Sanfeliu, Manresa, 22/04/2020 - 09:51

Entre les diverses competencies que s'haurien d'eliminar automaticament hi ha la que està en mans del porter-de-discoteca, un veritable exemple amb pretensions d'imitar les detestables imatges de l'alemanya nazi:
https://www.dolcacatalunya.com/2020/04/mas-desmanes-en-la-genestapo/

#2 Calígula, Gerona (España), 21/04/2020 - 21:36

Cómo quieres que te devuelvan la competencias si eres una INCOMPETENTE !!!
Pide perdón y dimite !!!

#1 Competències, Barcelona, 21/04/2020 - 21:26

Bona idea, tindran la oportunidat de demostrar lo eficients, resolutius, i competents que són en una pandèmia mundial sense "el Gobierno del Estado Español" i així que cada palo que aguante su vela.