Publicitat
Societat · 6 de Gener de 2022. 13:54h.

La Generalitat no dona certificats d'antígens en castellà

"Si el necessita en castellà o en una altra llengua ha de buscar per compte propi un traductor"

La Generalitat no dona certificats d'antígens en castellà

La Generalitat no ofereix els certificats dels resultats de proves d'antígens en llengua castellana. Una usuària, consultada per e-notícies, ha contactat amb Salut per sol·licitar els resultats en castellà, però des de Gencat, web oficial de la Generalitat, han assegurat que els diagnòstics només "s'emeten en català".

La usuària ha contactat amb un agent de Salut per explicar que "m'he fet un test d'antígens i tinc el resultat només en català. El necessito en castellà", ha manifestat a través d'un xat per a consultes.

"Abans m'han dit per aquí que el podia descarregar en castellà mitjançant l'app de La Meva Salut, però no sé com fer-ho. Només se'm descarrega en català", ha afegit en el seu missatge.

Des de Salut han assegurat que "l'informe clínic amb el resultat de les proves diagnòstiques de la Covid-19 s'emeten en català. Si el necessita en castellà o en una altra llengua ha de buscar per compte propi un traductor que pugui realitzar la traducció jurada". A més expliquen que "aquesta traducció jurada és a càrrec de l'usuari".

 

Publicitat
Publicitat

97 Comentaris

Publicitat
#44 Sergi , Bcn , 07/01/2022 - 19:04

En serio en esta comunidad falta una Ayuso que se preocupe de la economía y de la gente, no que este todo el dia enfrentando a ciudadanos entre Bbuenos y malos. Así esto no se tira adelante, supongo que es lo que quieren los del gover Arruinar Cataluña.

#43 Decebut, bcn (tbn), 07/01/2022 - 17:56

Necessitem la nostra autonomia, ja! Hem de tenir el nostre propi sistema sanitari, la nostra pròpia policia, les nostres escoles i la nostra TV. No podem seguir ni un minut més sota l'opressió d'aquesta gent!

Tabàrnia lliure ja! Visca Espanya! Prou insults i ofenses al poble tabarnès!

#42 Sergi Sergio, Barcelona, 07/01/2022 - 16:58

Una muestra mas del neofascismo del governet.

#41 LoisA, Tabarnia, 07/01/2022 - 13:04

Espero que este asunto y otros acaecidos en las últimas semanas, acaben en Bruselas.

#40 Xavi BCN, barcelona, 07/01/2022 - 13:02

La generalitat no nos representan a muchos catalanes...
otra opción además directo al walet del mobil-https://cvd.sanidad.gob.es/cvdcovid/cvdcovid-formulario/login.xhtml