Publicitat
Societat · 5 de Novembre de 2020. 22:08h.

La Generalitat no pot ni pagar personal per fer PCR a les escoles

Els docents al·leguen que no tenen formació per fer-ho

La Generalitat no pot ni pagar personal per fer PCR a les escoles

Els alumnes d’ESO, batxillerat i formació professional s'hauran de recollir ells mateixos mostra per a la PCR nasal, que és menys invasiva, sempre sota la guia i vigilància dels docents. Els alumnes s'hauran de rentar bé les mans, agafar la mostra amb l'escovilló, col·locar-lo al tub, segellar-lo dins d'una bossa, etiquetar la bossa i posar-la en un contenidor que "aquell dia o l'endemà" recollirà Salut.

Educació i Salut han pres aquesta decisió per poder descongestionar l'atenció primària, molt tensionada per la segona onada de Covid. El departament d'Alba Vergés, a més, està preparant uns tutorials per vídeo i formarà els professors abans d'aplicar aquest sistema, però la decisió no ha estat ben acollida pels docents.

David Rabadà, professor de secundària i portaveu del Sindicat de Professors de Secundària, ha al·legat que "els docents no tenen formació pertinent" i ha revelat que Salut va rebutjar que els farmacèutics les fessin. "La notícia va sortir a través dels mitjans", ha criticat.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#12 gurguri, Barcelona , 07/11/2020 - 12:31

En la Conselleria de Sanidad tambien ven con buenos ojos la labor de OPENARMS la ONG que tambien "ayudó" en las Residencias, en las escuelas, deben considerar que son sanitarios y los farmaceuticos no.Esta ONG se la conoce por ser el taxista de las Mafias del Mediterraneo frente a Sicilia.

#10 botifler1914, Waterpus, 06/11/2020 - 12:42

Onanismo con la Covid... somo los más mejores.
Visca la Republiqueta.

#9 VERGONYA ALIENA, Barcelona, 06/11/2020 - 12:34

Hi han ALTRES NECESITATS MES URGENTS
- EMBAIXADES
- ESTELADES
- LLAÇOS GROCS
- FRONTERES
- PROPAGANDA
- DOCTRINES ....

Amb la gran aventatge que la CULPA, SEMPRE ES DELS ALTRES


#8 Flanagan, Tabarnia City, 06/11/2020 - 10:41

El pozo sin fondo del procés lo acapara todo,indepas seguid votando a estos iluminados hasta que os dejen en la ruina total.

#7 Pan con tomate y jamón ibérico, Salut i Tabarnia...!!, 06/11/2020 - 09:44

Como gesto "patriótico..." una reducción de sueldos de la banda de enchufados amarillos daría de sobra para poder pagar al personal sanitario y hacer los PCR,s en condiciones a los chavales. ¿O es que también la culpa la tiene Madrit...?