Publicitat
Societat · 11 de Gener de 2022. 15:39h.

La Generalitat no se'n refia dels seus assessors

Patrícia Plaja: "Les propostes que fan no són vinculants"

La Generalitat no se'n refia dels seus assessors

La portaveu del Govern, Patrícia Plaja, ha recordat que les propostes que fan des del Comitè Científic Assessor del covid-19, format per l'epidemiòleg Oriol Mitjà i el físic Àlex Arenas, entre d'altres; per lluitar contra la pandèmia "no són vinculants".

Plaja ha afegit en roda de premsa posterior al Consell Executiu que "els experts són imprescindibles, se'ls escolta, però les propostes que ells fan no són vinculants". "Són molt importants per tenir en compte a l'hora de prendre les decisions que les pren la comissió delegada", ha remarcat.

La portaveu ha recordat que el confinament nocturn no era una mesura que haguessin recomanat i ha fet una valoració "bona" d'aquesta mesura perquè ha servit per "limitar la mobilitat en un moment en que les dades demostraven que pujaven i continuarien pujant de manera desorbitada".

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Sergi Sergio, Barcelona, 11/01/2022 - 17:37

De que ha servido el toque de queda, de nada, de que han servido las restricciones y prohibiciones, de nada, de que sirve la mascarilla por la calle al aire libre, de nada, pero ellos tienen que seguir haciendo ver que hacen algo, aunque no sirva para nada, la cuestion es vender humo y vendernos la moto trucada de que hacen algo.