Publicitat
Societat · 4 de Juliol de 2020. 12:43h.

La Generalitat permet l'entrada i sortida de treballadors a Lleida

També dels considerats no essencials

La Generalitat permet l'entrada i sortida de treballadors a Lleida

El Govern ha decretat aquest dissabte el confinament de la comarca del Segrià i ha decretat una sèrie de limitacions als residents de la comarca per evitar la propagació del patogen. Les autoritats han decretat la limitació de les reunions a un màxim de deu persones en l'àmbit públic i privat, com ja es va fer en la fase 1 de la desescalada.

Malgrat que amb caràcter general, no es podrà ni entrar ni sortir del Segrià, Protecció Civil ha informat que sí que es permet l'entrada i la sortida de la comarca de persones treballadores que es desplacin als centres de treball, incloent-hi el transport, la prestació de serveis, les activitats comercials i altres d'econòmiques. En aquests casos caldrà acreditar-ho en tot moment. També es permetrà la sortida i entrada de la comarca lleidatana per causes de força major, com ara per motius sanitaris, segons el cas concret.

Malgrat que no hi ha limitació de mobilitat interna al Segrià, es recomana minimitzar els desplaçaments i fer-ho dins del municipi de residència. També es recomana fer servir el certificat de declaració autoresponsable per facilitar els controls. Estarà permès circular per les autovies i autopistes per travessar el Segrià quan es tracti de mobilitat de pas, però es controlaran els accessos i les sortides dins de la comarca.

A les residències hi haurà grups estables amb professionals assignats perquè no hi hagi aïllament a les habitacions i s'eliminen les visites amb la família. També queden tancats els centres de dia a tota la comarca.

Protecció Civil també ha informat que es permetran les activitats en general al Segrià sempre que es compleixin les mesures de seguretat establertes relatives a higiene de mans, distància i superfície mínima de seguretat i ús de mascareta, establertes per la normativa de l'etapa de represa.

whatsapp-image-2020-07-04-at-11.29.46.jpeg

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#2 Salomon, Cervera, 05/07/2020 - 12:34

Ara els sediciosos ineptes que tenen segrestades les institucions estan en la seva salsa.. decretar confinaments, amenaçar amb multes, desplegament de la genestapo, tancar residencies, prohibir i prohibir...estan joiosos pensant que poden fer realitat el somni que tenen de viure en un pais que només manen ells, i fer una veneçuela europea.