Publicitat
Societat · 15 d'Agost de 2021. 20:44h.

La Generalitat s'ofereix a acollir refugiats afganesos

Aragonès: "Ens posem a disposició de la comunitat internacional"

La Generalitat s'ofereix a acollir refugiats afganesos

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha ofert Catalunya per acollir refugiats afganesos. "Ens posem a disposició de la comunitat internacional per assumir el nostre compromís humanitari. Catalunya serà sempre terra d'acollida i de llibertats", ha comunicat Aragonès a través de Twitter.

"El control de l'Afganistan per part del fonamentalisme talibà és terrible. Un retrocés de drets i llibertats que afecta greument a la població civil, sobretot a dones i nenes. La resolució del conflicte no ha sigut mai ni serà senzilla, però no podem mirar cap a un altre costat", ha manifestat el president de la Generalitat.

"El Govern estem al costat de les famílies afganeses a Catalunya en aquests moments incerts", ha afegit Pere Aragonès en el seu missatge. Els talibans han pres el control de gairebé tot el territori, el president afganès, Ashraf Ghani, ha abandonat el país aquest diumenge. Els talibans han informat de la seva entrada total a la ciutat de Kabul per "evitar saquejos" dels ciutadans, ja que els policies han desertat dels seus llocs de feina.

Publicitat
Publicitat

38 Comentaris

Publicitat
#34 pepe, andorra, 17/08/2021 - 00:38

lo q diga este señor, q es solo un presidente regional en una región del tres al cuarto, no le importa a nadie y si no fuera pq en el ministerio de exteriores están de vacaciones, le tendrían q decir un par de cosas por invadir competencias q no son las suyas. El no es nadie para ofrecer nada en el exterior.

#33 Preguntes Infrecuents, Ca la Pilar , 16/08/2021 - 18:00

Pedazo de demagogo este Aragonés.
Seria medio sincero si en su casa acogiera algún musulmán.

#32 Capit@n España, Purgandus populus!!, 16/08/2021 - 16:48

Catalunya ja és una potencia mundial, i aixó es nota.

#31 Galba, Barcelona, 16/08/2021 - 14:50

Catalunya sempre aparentant ser el que no es.
Tens prouta feina a casa, noi
Fes la.

#29 La gran potència mundial, Girona, 16/08/2021 - 14:11

Tanquen negocis, empreses foten el camp, desapareix la classe mitjana, som elñs nr 1 en Covid 19, pero aqui estem la primera potència mundial, volem acollir sense límit, tenim una NASA propia. els polítics més ben pagats del mon fins i tot doblant el sou del cap de govern de l'estat, no hi ha dubte el proper president Laporta amb Bartolo de 2on..

#29.1 Y por consiguiente......., Chez Fangue, 16/08/2021 - 19:05

Serem més que un club o millor dit més que un estat