Publicitat
Societat · 12 de Juliol de 2020. 11:49h.

La Generalitat suspèn a Lleida

La cap d'epidemologia de la Vall d'Hebron qüestiona la gestió del Govern: "Hi hauria d'haver més de dos mil rastrejadors"

La Generalitat suspèn a Lleida

La cap de Medicina Preventiva i Epidemiologia de l’Hospital Vall d’Hebron, Magda Campins, en declaracions a RAC1 adverteix la Generalitat que “hi hauria d’haver més de dos mil rastrejadors; no pot ser que només n’hi hagi cent cinquanta”
 
“Potser es va pecar d'il·lús fa un parell de mesos pensant que aquests brots no hi serien, que la segona onada seria a la tardor i que donaria temps a preparar-se. I això no ha estat així”, ha dit.
 
“El sistema de vigilància i el rastreig de casos és totalment insuficient. La detecció de casos es fa correctament perquè es poden fer proves a totes les persones amb símptomes, però ens preocupa moltíssim el tema”, ha reconegut
 
“El centenar de persones que hi ha per fer el seguiment dels contactes és absolutament insuficient. S'hauria de ser molt àgil per formar gent per fer això. No cal que siguin epidemiòlegs; ho pot fer qualsevol persona que rebi uns consells bàsics”, ha apuntat.
 
“No pot ser que amb els rebrots que tenim només hi hagi 150-180 persones fent rastrejos. Hi haurien d'haver més de dos mil rastrejadors per donar resposta al que hi ha ara i al que pot venir, que és més del que tenim ara”, ha considerat.
 
“Els hospitals podríem ajudar a fer aquest rastreig amb els professionals dels hospitals. Els casos que detectem, podríem fer el rastreig d'aquests contactes. Ho hem proposat al Departament de Salut. Fa cinc dies i no hem rebut resposta”, ha explicat.
 

Publicitat
Publicitat

23 Comentaris

Publicitat
#22 Pere, TABARNIA, 13/07/2020 - 08:11

JAJAJAJA LOS IDIOTAS SUSPENDEN A LOS IDIOTAS !!!!!!!

#21 Menjamela Grandi, Anapurna, 12/07/2020 - 23:27

¿Cómo?? ¿¿Contratar a personal y trabajadores que hagan algo útil en vez de enchufar a inútiles con sueldos estratosféricos??? ¿¿La Degene??
¡¡¡Estamos locos o qué!!!

#20 Galba, Barcelona, 12/07/2020 - 21:52

Torra, un troglodita anclado en el s. XIX (aunque a él le gustaria estar en s. XV), Verges una auxiliar de clinica en un ambulatorio del Segria, Buch un analfabeto vigilante de discotecas... No puedo fallar nada. Lo entendeis? NADA.

#19 Ojotuerto, Calafell.tab, 12/07/2020 - 21:42

Pues sí, carpa nuevecita, y le han colocado un techado encima...Qué ha podido pasar?. Era adecuada?. Tenía fugas?? Esta en garantía? Es con un leasing?. Estoy extranyado. Pero en la Catalunya extranya, de todo puede pasar

#18 Tabarnia 5, Barna, 12/07/2020 - 20:42

Pero no decíais que en vuestra República Catetunya todo hubiera sido coser y cantar!!
Ahora la culpa de quien es?
De Madrit o del Atlético de Madrit?
VISCA TABARNIA LLIURE!!!