Publicitat
Societat · 16 d'Agost de 2014. 10:45h.

La Gràcia que no surt als diaris

La gresca acaba amb destrosses i insults als Mossos

La primera nit de les Festes de Gràcia ha acabat amb crits de “fills de puta als Mossos d’Esquadra que acompanyaven el dispositiu de neteja a l’hora senyalada per la finalització de la festa.

Alguns guarniments dels carrers del barri gracienc han aparegut trencats tot i la crida que va fer la regidora del districte de Gràcia i el pregoner perquè es respecti la feina dels veïns i també el seu descans durant les festes.
 
A les cinc de la matinada diversos efectius de neteja han iniciat la recollida de llaunes, ampolles i gots que hi havia pel terra i a les papereres dels carrers graciencs.

Diferents furgons dels antiavalots de la Guàrdia Urbana i dels Mossos d´Esquadra s´han fet visibles per demanar a la gent que marxés. S’han hagut de retirar contenidors i tanques d´alguns carrers i s´han sentit crits de “fills de puta” dirigits als agents dels mossos.

Un imatge d'un carrer de Gràcia després de la festa

Publicitat
Publicitat

32 Comentaris

Publicitat
#17 Jordi Bellostas Roselló, l'H, 19/08/2014 - 13:12

Tots els que aplaudieu a aquells que havien escridassat a la familia Pujol el dia del pregó, són aquests mateixos de la CUP. I referent a tots els que polititzeu, Gràcia sempre ha estat així per lo bo i per lo dolent, amb procés i sense. El que passa és que els no antisistema ara són indepes

#16 chivato, Huesca, 17/08/2014 - 17:25

La Gracia que no sale en sus periódicos es esta: no me llamen chorizo, llámenme espetec

#15 Joan, BCN, España, 17/08/2014 - 13:43

Ayer, en una plaza había un ¿concierto? y el ¿cantante? después de acabar una canción dijo no sé qué contra "els sionistes de merda". Vamos, politizando las fiestas. Han de volver los "envelats" y las rifas de cafeteras con una naranja pintada. Los antisistema sobran.

#14 Sergi T., Barcelona, 16/08/2014 - 23:10

En la C/ Montmany el Ayuntamiento está permitiendo una fiesta antisistema que está molestando a los vecinos cada noche, el volumen de la música y ruido es infernal. Ya está bien Sr. Trias y compañía, son un 0 a la izquierda.

#13 hasta los cojones, bcn buenista de mierda, 16/08/2014 - 21:39

Gracias e noticies por informar de esta gran fiesta de todos.

A los que están por el dret a decidir o el prusés, se les perdona todo.