Publicitat
Societat · 9 d'Agost de 2013. 09:15h.

"La Grossa catalana serà un fracàs"

El propietari de La Bruixa d'Or creu que "no hi ha un nombre suficient de possibles compradors que pugui costejar els premis i obtenir beneficis"

"La Grossa catalana serà un fracàs"

Xavier Gabriel, en una foto d'arxiu

El venedor de loteria i propietari de 'La Bruixa d'Or' de Sort, Xavier Gabriel, creu que la Grossa català "no tindrà èxit". "Crec que és inviable, serà un fracàs", afirma en una entrevista al diari ABC. Segons ell, "no hi ha una massa crítica, un nombre suficient de possibles compradors que pugui costejar els premis i més obtenir beneficis".

"La Loteria Nacional, per exemple, reparteix 23 milions d'euros en dècims premiats" i, en aquest sentit, es pregunta: "D'on trauran tants compradors per pagar els premis i també obtenir beneficis?". "Hi ha set milions de catalans, però entre els que no juguen i els que no poden, ens quedem en uns tres milions de possibles compradors", afegeix.

Sobre el format del sorteig, Gabriel apunta que "si hi ha menys premis, serà menys atractiva i vendran menys dècims" i remarca que "no és un bon moment per a segons quines loteries, per la crisi".

"En els últims anys es ven menys Loteria Nacional. I en aquest panorama, l'única loteria que aguantarà serà la forta, l'estatal, que té més solera i garantia", conclou.

Publicitat
Publicitat

98 Comentaris

Publicitat
#63 Antoni, Catalonia, 30/12/2013 - 19:41

Jajaja. Això passa quan algú que ha tingut una mica de sort es pensa que tot el seu èxit es gracies a la seva capacitat i intel·ligència. Es converteixen en "sabelotodos". Avui, últim dia per comprar la grossa, no en queda per cap lloc. Ha quedat ben retratat el personatge aquest.

#62 Sic, Catalunya, 12/08/2013 - 17:25

Els catalans, per una causa, quan volem podem arribar a ser molt solidaris. Ho saben, per això és els hi fa por!

#61 Josep Colom, QUART, 12/08/2013 - 01:25

Aquest Sr. ha viscut sempre de la IGNORÀNCIA de la gent. Tot.hom hauria de saber que les possibilitats de que toqui un premi son MÍNIMES. Com a mínim, qui vulgui jugar, que ajudi al país, que segur que toca a casa i tots hi guanyem. Si té por de perdre el xollo, que també en vengui i punt.

#60 Cansat, Catalunya, 11/08/2013 - 15:09

I un be negre !!!
Gaudint d'un monopoli estatal, qualsevol es pot fer milionari per burro que sigui.

#59 juliá, paralada, 11/08/2013 - 14:56

ja no en compraré mai mes d'española i menys al brètol aquest, com es digui.

Visca la terra.

Cal que els qui ho necessitin a Catalunya que se'n beneficiïn dels guanys de loteria

Que compri porqueria española els de l'altre costat de l'Ebre.