Publicitat
Societat · 26 de Setembre de 2008. 20:07h.

La Guàrdia Civil encarrega els seus uniformes a la Xina

Protesta de la patronal tèxtil espanyola

La Guàrdia Civil encarrega els seus uniformes a la Xina

Imatge d'una protesta de guàrdies civils

El Consell Intertèxtil Espanyol (CIE), organització empresarial que agrupa les empreses tèxtils i de la confecció espanyoles, ha difós un comunicat en el qual manifesta la "seva preocupació" per l'anunci que la Guàrdia Civil ha encarregat el subministrament dels seus uniformes a una empresa xinesa. El president del CIE, Josep Casas, ha remès una carta al ministre de l'Interior, Alfredo Pérez Rubalcaba, en la qual li transmet "el sentir de les més de 6.000 empreses espanyoles que formen el sector". A la carta, el CIE vol deixar clar que és conscient de que la normativa actual de contractació pública no distingeix entre empreses nacionals o estrangeres, i és totalment contrari a reinstaurar pràctiques proteccionistes, però vol mostrar la seva preocupació i malestar davant de la decisió presa per la Guàrdia Civil".

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 peri, feric, 30/09/2008 - 10:36

per mi com si van en boles, personalment prefereixo els mossos a la guardia civil, per altre part no hem sembla malament que comprin la roba on els plagi, si aixi l'erari public estalvia hem sembla correcte

#9 Natxu Vidal, Arenys de Munt, 28/09/2008 - 03:23

Qunes preocupacions!! A Barcelona 92', l'empresa que ara es queixa, tenien els drets de totes les equipacions, i aquestes eren MADE IN CHINA. El problema es que ara el Ministerio del Interior fa les comandes directament.
Mateixa qualitat però millor pr

#8 Astèrix, Sant Cebrià dels Alls, 27/09/2008 - 18:28

En comptes de tricorni portaran un barret de "chino mandarín" (com el del flam)

#7 Jordi, Teià, 27/09/2008 - 13:39

Fa anys que les importacions de "tricornios" procedents de la Xina passen totes per les meves mans. Anys! El que passa és que les importa una empresa tèxtil de castella, i suposo que els les devia vendre com a espanyoles. Ara que no es queixin.

#6 Capitán Sangre, la mía, 27/09/2008 - 12:15

Pero qué sarta de "retrasadeces" mentales más divertidas se suelen leer por aquí xD. Visca Yoel Yoán! Visca Ulegué!