Publicitat
Societat · 17 d'Agost de 2016. 08:25h.

La Guàrdia Urbana actua l'endemà que surti als diaris

La presència d'agents evita que els manters s'instal·lin a l'intercanviador de Plaça Catalunya

La Guàrdia Urbana actua l'endemà que surti als diaris

Agents de la Guàrdia Urbana, a l'intercanviador de Plaça Catalunya

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha desplegat un dispositiu especial aquest matí a l'intercanviador del metro de Plaça de Catalunya per evitar la presència de 'manters', després que ahir una multitud de venedors ambulants il·legals ocupessin el vestíbul de l'estació, dificultant l'accés dels usuaris.

L'operatiu policial ha estat de caràcter evasiu. La sola presència dels agents de la Guàrdia Urbana ha bastat perquè els 'manters' no s'instal·lessin a la cèntrica parada del suburbà barceloní.

Entre les mesures que ha posat en marxa l'Ajuntament per combatre el 'top manta', hi destaca la instal·lació d'un skatepark al Passeig Joan de Borbó i la presència de furgonetes dels Mossos d'Esquadra. També ha augmentat la presència policial a la zona de Palau de Mar i la vigilància privada a la passarel·la del centre comercial Maremàgnum i als voltants de l'estàtua de Colom.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#3 Jomism, Bcn, 17/08/2016 - 10:25

Tinc 60 anys i sempre m'ha agradat molt la Rambla i els voltants, i durant anys me he resistit a deixar de anar-hi.
Ara ho han conseguit, no penso acostar-mi mes com a minim fins que no pasi aquesta bogeria. Hi ha moments en que l'ocupacio del espai i el fluxe de gent fan que ssigui un perill real.

#2 Alejandro, Barcelona, 17/08/2016 - 09:48

Barcelona,que tiene resonancia fuera de nuestras fronteras,que es una de las más principales ciudad de España,no sea capaz de deshacerse de ese grano en el culo que supone los top mantas que ejercen una actividad ilegal,que ellos mismos son ilegales,dice mucho y malo de la ineptitud de sus político

#2.1 Boss86@gmail.com, Bcn, 18/08/2016 - 15:49

Hasta en milan, la capital de la moda ya habia cuando fui hace 7 años, en madrid, pese a que no te ENSEÑEN las fotos, los hay tamb (no con esta concentracion, que yo haya visto, y antes de carmena) sevilla, jerez, albacete, valencia... En todas ellas se hace... En: TODAS

#1 zeppelin74, bcn, 17/08/2016 - 08:55

El centre de Barcelona fa pena i fàstic.L'han convertit en un Lloret gegant.Quina pena de ciutat i quin fàstic de polítics.

#1.1 Karhu, Bcn, 18/08/2016 - 15:51

No com abans, que entre quioscos "artistes" estatues humanes i estafadors de jocs enmafiats fins el cul que no es podia pasar per enlloc... Aiiixx dolça barcelona com l'anyores, si t'entenc, ara son negres i asobre governa un que no t'agrada, pero no comparteixo la teva opinio