Publicitat
Societat · 27 de Juny de 2020. 18:44h.

La Guàrdia Urbana de Lleida s'ho mira

El PP demana responsabilitats a l'alcalde Miquel Pueyo

La Guàrdia Urbana de Lleida s'ho mira

El grup municipal del PP demanarà explicacions a l'alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, per autoritzar l'aturada de trànsit a la glorieta de la Plaça Ricard Viñes el passat dijous per part d'una vintena de persones que es van dedicar a pintar la paraula "Llibertat" a quatre punts de l'asfalt.

La regidora del PP a la Paeria de Lleida, Marisa Xandri, també ha instat Pueyo a assumir responsabilitats com a màxim responsable de la seguretat i de la Guàrdia Urbana de Lleida, que va custodiar els fets en tot moment.

El grup popular ja va demanar el passat mes de gener que es netegessin les pintades que hi havia en el mateix punt de la ciutat. Xandri ha explicat que "després de reiterar la nostra demanda tant al Ple com en la comissió d'Urbanisme, la brigada municipal de neteja ho va fer".

"Ara hi tornem a ser amb la diferència que tenim imatges que proven la presència d'agents de la Guàrdia Urbana, amb el beneplàcit de l'alcalde" ha denunciat la regidora, que ha instat Pueyo a "deixar de fer de xèrif i comenci a exercir d'alcalde".

35673-pint.jpg

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#5 Torental, Torrecilla, 28/06/2020 - 13:06

Eso se arregla pintando de rojo para hacer una rojigualda.

#4 Perfils municipals, Bcn, 28/06/2020 - 13:01

Actualment un alcalde és algú que no mantè neta la població, que no vigila els drets dels que paguem impostos, que no te cura de la seguretat i que es dedica principalment a donar suport a idees polítiques, penjar banderes inconstitucionals i fer veure que és un cumbayà amb sou de ministre.

#3 Desencisat , La Beguda Alta (Masquefa), 28/06/2020 - 01:31

Xandri, un cognom ben català. Si no m'equivoco Pueyo en català seria Puig. Coi, coi.
Ben curiós, com a mínim.

#3.1 Torental, Torrecilla, 28/06/2020 - 13:07

Si señor Pueyo es una palabra aragonesa que su traduccion al catalan seria Puig o Pujol

#2 Lobisome, BCN, 27/06/2020 - 20:48

El problema real en estos momentos es que, aunque de iure Cataluña sigue sigue siendo una autonomía del Estado español, de facto en muchos lugares (y en muchas cabezas) se vive como si se hubiera obtenido la independencia. La proverbial dejadez del Estado no ayuda a solventar el problema que, a medida que pasa el tiempo, se cronifica.

#1 Arnau, Barcelona, 27/06/2020 - 19:46

Una mostra més de l'incitació a l'anarquia avalada desde les institucions, en aquest cas municipals que volen imitar als sediciosos que desde el patetic desgovern van posar la primera pedra per promocionar la "politica del misto", la diferencia es que aquells "valents jugadors de poquer" van acabar entre reixes, com tenia de ser. Mà dura convé