Publicitat
Societat · 7 de Març de 2020. 13:47h.

La Guàrdia Urbana multa els que protesten contra el tall de la Meridiana

Multat un veí de Berga per tocar el clàxon

La Guàrdia Urbana multa els que protesten contra el tall de la Meridiana

Una veí de Berga va ser multat per la Guàrdia Urbana de Barcelona el passat 10 de gener per tocar el clàxon del seu vehicle en trobar-se bloquejat a la Meridiana quan tornava al seu domicili per culpa dels manifestants que tallen l'artèria de Barcelona cada nit des de fa 145 dies.

Miguel Pulgarin ha explicat a e-notícies que els fets van tenir lloc el passat 10 de gener a les 22.05 hores al Passeig Fabra i Puig. En aquell punt, s'instal·la una unitat de la Guàrdia Urbana per desviar el trànsit davant la protesta que es duu a terme des del passat 15 d'octubre per demanar la posada en llibertat dels líders independentistes empresonats. Pulgarin ha exposat que "en aquell punt i en aquella hora encara hi havia una gran retenció de vehicles a causa del tall i els conductors van començar a tocar el clàxon".

Segons el seu testimoni, "els agents que desviaven el trànsit a on era miraven els conductors que tocaven el clàxon i anotaven matricules, ja que no hi havia ordre i molts nervis, perquè hi havia un embús important". Aquesta infracció, tal com ha pogut comprovar e-notícies a partir de la denúncia de la Guàrdia Urbana, està tipificada com "lleu". Pulgarin ha assegurat que la pensa recórrer.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#4 Quimet, Barcelona, 09/03/2020 - 00:19

La guardia urbana, o policia local, es tan miserable como los mossos por dejar que durante tanto tiempo cuatro desgraciados hagan la puñeta a tanta gente. Y sus jefes unos inútiles.

#2 Ojotuerto, Calafell.tab, 08/03/2020 - 07:00

Recurrir, multar de Oìdo, desde lejos la GU observa , rueda de reconocimiento de claxòn. No la entregan en el momento, el idioma que no falte la comunicaciòn en castellano, que lo notifiquen correctamente y no por mesjareos3% Recurrir contra Usatges caciquiled

#1 no soy nadie, barcelona, 07/03/2020 - 18:51

Esta es la amenaza que evita que la gente no indepe salga a la calle, el que te multen por mirar mal y luego, ya envalentonados, te detengan. Viva la democracia burgués-anarquista de la futura reichpública de cataluñistán