Publicitat
Societat · 13 de Febrer de 2020. 19:51h.

La Guàrdia Urbana multa un conductor per protestar contra el tall de la Meridiana

Seixanta euros per “tocar el clàxon”

La Guàrdia Urbana multa un conductor per protestar contra el tall de la Meridiana

Multa a José Vargas per fer sonar el clàxon a la Meridiana

El president de l’Associació Catalana de Víctimes del Terrorisme (ACVOT), José Vargas, ha explicat a e-notícies que la Guàrdia Urbana va multar-lo a mitjans del passat mes de desembre per tocar el clàxon en protesta pel tall de la Meridiana.

Vargas ha relatat que els fets van tenir lloc el 16 de desembre del 2019, a les 21:18 hores, al carrer Concepció Arenal amb Fabra i Puig. En aquell punt s’instal·la una unitat de la Guàrdia Urbana per desviar el trànsit davant la protesta que es duu a terme des del passat 15 d’octubre per demanar la posada en llibertat dels líders independentistes empresonats.

vargas.jpg

El president de l’ACVOT ha afirmat que “hi havia una gran retenció de vehicles a causa del tall” i els conductors “van començar a tocar el clàxon”. Segons el seu testimoni, els agents que desviaven el trànsit a Concepció Arenal amb Fabra i Puig “miraven els conductors i anotaven matricules”.

Vargas va rebre aquest dilluns, 10 de febrer, una multa de 60 euros per “fer us de senyals acústics sense motiu establert”. Una infracció “lleu”, segons la denúncia de la Guàrdia Urbana. El president de l’ACVOT ha assegurat que “no vaig estar tocant el clàxon durant molta estona ni durant més temps que la resta de conductors”.

E-notícies ha trucat al departament de premsa de l’Ajuntament de Barcelona per recavar la versió de la Guàrdia Urbana, però no hi havia cap persona de comunicació de l’àrea de Seguretat a les 19 hores d’aquest dijous.

multa.jpg

Publicitat
Publicitat

42 Comentaris

Publicitat
#37 Cris, Barcelona , 16/02/2020 - 10:27

En Cataluña, como siempre el mundo al revés. A la mayoría de Catalanes, nos tienen sometidos. Los independentistas tienen unos derechos imaginarios que solo consisten en fastidiar a los que trabajan.

#36 Ojotuerto, Calafell.tab, 15/02/2020 - 10:11

Tanto rollo y mito con el "ni olvido, ni perdòn" y viven en el corto plazo en no perder el escaño, la mamandurria. Nadie recuerda el 15 J dìa del helicòptero. Y tiene que ser la Policìa Nacional la que recuerde en su puerta y homenaje al compañero de la Guardia Urbana herido de gravedad por un "profesional de la revolta". La GU que piense...

#34 Joan, Tarragona, 14/02/2020 - 23:18

Colau, poca vergonya tens. Tots el “perrofleutas” del CDR i demés banda tancan carrers i creman i destroçan mobiliari i aparadors i tu justifican-los. A veura si es dona compta Barcelona i Catalunya per que a volat el Congres del Mobile.

#33 Petersellers, Bcn, 14/02/2020 - 22:00

Pobre hombre, nadie le explicó que aquí el derecho a queja es exclusivo de los catalanes auténticos

#32 Albert, BCN, 14/02/2020 - 20:31

Luego se preguntan porque el Mobile se ha suspendido cuando otras ferias similares se celebran... normal estos indepes y la Colau no paran de desprestigiar a Barcelona