Publicitat
Societat · 16 de Setembre de 2017. 16:48h.

La Guàrdia Urbana requisa material mentre Colau dóna suport als alcaldes

Una consellera municipal del partit a l'Eixample al·lega que "obeeixen ordres de la fiscalia"

La Guàrdia Urbana requisa material mentre Colau dóna suport als alcaldes

Una patrulla de la Guàrdia Urbana de Barcelona han obligat a desmuntar una parada del PDECAT propera al mercat de Sant Antoni i ha requisat el material imprès a favor del referèndum de l'1 d'octubre.

El PDECAT de Barcelona ha denunciat a través del seu compte de Twitter que "avui la Guàrdia Urbana ha aixecat acta i ha requisat el material de la paradeta del PDECAT de l'Esquerra de l'Eixample i Sant Antoni on defensàvem el sí al millor país".

La consellera municipal del districte de l'Eixample, Isabel Pallejà (PDECAT), ha donat suport als seus companys i ha manifestat que "sé que la Guàrdia Urbana només compleix ordres". "Quin despropòsit i manca de llibertat!", ha lamentat.

Finalment, ha dit que els agents de la Guàrdia Urbana "són funcionaris i obeeixen ordres de la fiscalia". "Estan al mig de la lluita política. Entre el deure i el poble", ha destacat.

Publicitat
Publicitat

23 Comentaris

Publicitat
#13 Josep Pagès i Canaleta de Cardedeu ..ESTACION DE TREN SIN MARQUESINAS , lLA GUARDIA URBANA I POLICIAS LOCALS OBEEIXEN A LA FISCALIA DEL ESTAT OSIGUI A RAJOY AL P.P. , 17/09/2017 - 19:58

LA Guardia Urbana que no me agrada per multa EL CAT ,Ara OBEEIXEN ORDENES DE LA FISCALIA DEL ESTAT ESPANYOL Hosigui fan lo que vol RAJOY .Tambe u han de fer Totes les Policias Locals als Pobles Nomes que algunes si u fan i altres no Con las de CARDEDEU ,GRANOLLERS I TERRASSA No paran la Campanya del Referèndum deixen fer enganxades de cartells

#12 Pedro Moliner, Barcelona, 17/09/2017 - 18:54

Yo, cartel ilegal que veo, cartel ilegal que arranco. Labor cívica de limpieza. Os animo a colaborar.

#11 DaniD, Barcelona, 17/09/2017 - 14:21

Fa mesos Colau va ordenar la Guàrdia Urbana arrencar totes les banderes espanyoles que havien aparegut al mobiliari i sancionar els menors que les havien enganxat. Ara si passeges per BCN veus cartells i pintades pel separatisme, la revolució i règims de Cuba i Maduro. Colau no fa res per treure-les. Ho haurem de fer els barcelonins.

#10 Alejandro, Barcelona, 17/09/2017 - 12:57

Sra. Colau. Yo creía que tendría más ovarios para aguantar las presiones, pero no. Una de dos: o es ud. una falsa redomada, o le han ofrecido algo a cambio. Sea por la causa que fuese su acatamiento a la CUP y a JXs, Sra. ud NO es de fiar; su palabra vale tanto como un euro de madera.

#9 M. Pilar, Barcelona, 17/09/2017 - 10:58

Sra. Colau, Vostè sap que és tenir vergonya? Mentre hi ha alcaldes que reben tot tipus de pressió, vostè jugar a afavorir als independentistes. Els referendums només accepten dues respostes SI o NO. No ni ha respostes crítiques. Anar a votar és fer el joc als independentistes per més que vostè ho vulgui disfressar! Quina vergonya!