Publicitat
Societat · 18 de Febrer de 2010. 17:26h.

"La guerra ètnica ja ha començat"

L'ultradretana PxC alerta que incidents com els del Vendrell "s'estendran arreu del país com una taca d'oli"

"La guerra ètnica ja ha començat"

Un dels ferits al Vendrell durant els enfrontaments amb els mossos

El líder de Plataforma per Catalunya (PxC), Josep Anglada, ha assegurat que "la guerra ètnica ja ha començat", arran de l'enfrontament entre agents dels Mossos d'Esquadra i membres de la comunitat magrebina al barri dels Pisos Planes del Vendrell (Baix Penedès). En els enfrontaments van resultar ferits cinc policies autonòmics i quatre persones van resultar detingudes.

Anglada s'ha preguntat "qui parlava de pau social?" i ha afegit que el que ha passat al Vendrell "s'estendrà arreu del país com una taca d'oli, igual que ha passat als suburbis de París".

Per el president de PxC, els col·lectius d'immigrants d'origen magrebí "volen viure en guetos per poder crear zones aïllades dintre de les ciutats on no hi hagi cap mena de llei i on ells hi tinguin el control total".

El regidor de PxC en aquest ajuntament, August Armengol, ha declarat que “quan els Mossos d'Esquadra han volgut entrar en aquestes zones sense llei  s'han trobat amb aquests actes violents, que per altra banda, nosaltres ja vam avisar”.

Publicitat
Publicitat

46 Comentaris

Publicitat
#46 Gemma, Barcelona, 22/02/2010 - 19:15

Vixca Josep Anglada!!
Al Parlament catalá per a defensarnos de la horripilant invasió islàmica principal perill per a la nostra supervivència com a pòble avançat y democrátic.

Perque volen la nostra destrucció. PXC Andavant!

#45 moro, barcelona, 22/02/2010 - 15:24

la mierda sois vosotros charnegos, q creis q somos ijos d puta , somos humanos y mejor q vosotros, pero bueno la crisis se ocupara de vosotros putos charnegos

#44 PB, Sant Just Desvern, 20/02/2010 - 23:12

Acto de presentación del candidato Josep Anglada a la Presidencia de la Generalitat de Catalunya: 13 de marzo a las 18 horas en el Hotel Barceló Sants (encima Estación de trenes de Sants).

#43 PB, Sant Just Desvern, 20/02/2010 - 23:05

El candidat a la Presidencia de la Generalitat de Catalunya per Plataforma per Catalunya (PxC) es presenta oficialment el 13 de març a les 18 hores al hotel Barceló Sants (a sobre léstació de trens de Sants).

#42 llamantol, Reus, 20/02/2010 - 10:47

Toda la culpa, de los politicos, para conseguir votos están dispuestos ha llenar de mierda CATALUNYA, toda esta mierda hay que echarla, que solo es eso MIERDA.