Societat · 12 d'Abril de 2013. 17:36h.

La independència, a la Universitat de París

Un grup de professors de SciencesPo prepara un seminari sobre la sobirania de Catalunya

La independència, a la Universitat de París

Imatge de l'escola universitària

Un grup de professors de l’Institut d’Estudis Polítics de París (SciencesPo) prepara un seminari sobre el procés d’independència de Catalunya. El curs se celebrarà al juny i comptarà amb diversos acadèmics francesos i catalans de primer nivell que analitzaran la situació catalana. La Generalitat hi participarà a través de Diplocat, i podria enviar-hi un conseller.

El seminari seguirà el model del que ja es va fer el passat 16 de març sobre Escòcia amb el títol “Cap a una constitució escocesa escrita”. El doctor Mark McNaught, de la Universitat de Rennes, va coordinar el curs sobre Escòcia i tindrà un paper rellevant en el que es prepara sobre Catalunya.

Sciences-Po és una de les escoles de ciència política més importants i reconegudes del món, i tradicionalment ha format l’elit política dels països francòfons.

Entre els seus exalumnes s’hi compten els quatre últims presidents de França, inclosos François Hollande i Nicolas Sarkozy, que no es va graduar perquè va suspendre anglès.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Kropotkin, Vic, 12/04/2013 - 23:21

Es genial que los impuestos catalanes vayan a Madrid. Así, mientras ellos asfixian al govern nosotros culpamos a la lengua catalana....juas, juas

#2 BEJOTA, BCN, 12/04/2013 - 20:29

A PARIS ,EL ÚNIC QUE CAL ÉS DEMANAR QUE RETORNIN LA CATALUNYA NORD I NO FER EL XIMPLE

#2.1 Josep, Lleida, 13/04/2013 - 08:45

I penses que els de la Catalunya Nord volen integrar-se en un pais amb 6 millons d'aturats i un deute descontrolat???,

Quina sort tenen de estar a França.