Publicitat
Societat · 10 de Març de 2012. 14:35h.

"La independència no vol soroll"

Rubert de Ventós recomana "no trepitjar més ulls de poll dels necessaris"

"La independència no vol soroll"

Rubert de Ventós, a l'Assemblea Nacional Catalana

El filòsof Xavier Rubert de Ventós, que ha assistit a l'Assemblea Nacional Catalana, ha advertit en declaracions a e-notícies que "la independència no vol soroll" i que ha recomanat "no trepitjar més ulls de poll dels necessaris".

Rubert de Ventós, que va ser diputat i eurodiputat del PSC, ha manifestat tanmateix que la independència "comença a ser versemblant" i que "hem avançat prou perquè ens calgui no espantar més".

"Entenc el meu independentisme -ha afegit-, però també la crispació que produeix a Madrid" perquè "Espanya ha fet la unitat política abans que qualsevol altre estat europeu".

Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#10 carme, barcelona, 13/03/2012 - 13:57

Vaig anar a l'Assemblea. Em va agradar el plantejament i, a casa, ens hi afiliarem. I també ajudem a SI des de l'inici perquè considerem imprescindible un independentisme obert i, a vegades sorollós, al Parlament. Són complementaris, no pas incompatibles.

#9 Erra, Barcelona, 13/03/2012 - 13:52

Crec que no vol més soroll del necessari. Però el que si que necessita és molt treball a Europa perquè hem de començar per allà. Només amb Europa i la democràcia ens defensarem de l'estat espanyol que no ens donaria res, no cal dir-ho.

#8 Martín Martínez Mart, Barna, 11/03/2012 - 17:35

Els de les consultes van anar a la seva. No em digueu que no van fer soroll?..

#8.1 Francesc, Barcelona, 12/03/2012 - 00:26

Va ser una cosa estupenda. Una mobilització ciutadana com feia anus que no s'havia vist. La immensa majoria de la gent molt educada, tant si votaven com si no votaven. Gran quantitat de converses i discussions molt ben portades i respectuoses. Una gran experiència personal.

#8.2 pepe, andorra, 13/03/2012 - 13:59

Francesc, aun no he visto en el mercado, una pescadera q diga q su pescado no es fresco y el mejor, lo vendes bien, pero yo no te lo compro. Y si las discusiones eran respetuosas es pq todos pensabais igual. Y si esos del palau son los q van a dirigir la presunta independencia, yo paso.

#7 assumpció cantalozella mas, girona, 11/03/2012 - 17:16

no sé per què no s'ha publicat el meu comentari; potser no l'he enviat on calia?

#6 ramon, barcelona-c, 10/03/2012 - 23:46

Una observació intel.ligent que ja veurem si es escoltada .Aquest procés ha de ser en serio o serà el final,no ha d'anar contra Espanya ni contra els espanyols, ja s'encuidaràn ells d'enmerdar-ho.Es va contra la política espanyola i la mentalitat encorada en el sgleXV.Presió constantsense esbravarse