Publicitat
Societat · 16 de Novembre de 2011. 10:25h.

La Infanta Cristina era directiva de l'Institut Nóos

El secretari personal de les filles del Rei era tresorer de la fundació presidida per Urdangarin

La Infanta Cristina era directiva de l'Institut Nóos

Els ducs de Palma

El secretari personal i mà dreta de les infantes, Carlos García Revenga, era el tresorer de l'Institut Nóos en el moment que es van produir els presumptes delictes (malversació, frau, falsedat i prevaricació) investigats pel jutge i la Fiscalia Anticorrupció.

Segons informa El Mundo, la infanta Cristina no només era secretaria del Consell d'Administració de Aizoon, la promotora familiar a qui el seu marit va desviar part dels 2,3 milions percebuts del Govern balear. També formava part de la junta directiva de Nóos en aquella època.

D'altra banda, la Fiscalia Anticorrupció i la Policia Judicial han caçat als responsables de l'Institut que presidia Inaki Urdangarin intentant esborrar les proves del concurs que van 'arreglar' amb el Govern balear.

En analitzar-se la documentació confiscada en els registres, els investigadors han detectat esborradures a mà en els faxos enviats a l'Executiu de les illes des de l'entitat que presidia el duc de Palma, al adonar-se que havien deixat per escrit que totes les ofertes de la licitació que van trucar les enviaven des del mateix lloc.

Publicitat
Publicitat

21 Comentaris

Publicitat
#20 Martín Martínez Mart, Barcelona, 17/11/2011 - 23:41

Quan els fills de l'empresari s'equivoquen l'empresa trontolla.. Parlo de la monarquia.

#19 De Villiers, Cardedeu, 17/11/2011 - 09:59

Dos reflexiones para los republicanos catalanes:
1- ¿Sería más barata una Presidencia de la República?. La Italiana cuesta 5 veces más que la monarquía española?.
2- ¿Un Presidente de la República Española del estilo de Peces-Barba, Aznar o Bono sería mejor para Catalunya?
Vosotros mismos.

#19.1 JJ, BCN, 17/11/2011 - 16:13

Lo ideal es la Republica Catalana.
Estic d'acord amb tu, qualsevol president d' una hipotetica republica española sera un impresentable.

#18 Minaire, Saldes, 17/11/2011 - 09:55

La Monarquia comença a pagar l'error molt greu en deixar casar l'hereu i les princeses amb persones no nascudes al si de cases reiels. Potser no arrivi a regnar Felip VI.

#17 jofre, Olesa, 16/11/2011 - 21:26

No sé res de res, tot ho portava el secretari, només amb dedicava a signar, signar clar, cap a casa, el meu estimat tampoc sap res, el dia que ens varem casar vam signar un pacte: tot per nosaltres i mirar de fotre el màxim. o sigui tal com hem fet, el papà en sap un munt de tot això,

#15 Ramon, Barcelona, 16/11/2011 - 13:37

Quan van empresonar els Joglars, la Caixa va esborrar de la memòria anual el patrocini que havia fet de La Torna. Ara igual també resultarà que en realitat 'la nostra' mai no va ser-hi plenament en nòmina. Parlem?