Publicitat
Societat · 8 de Febrer de 2014. 20:20h.

La Infanta s'aferra a la "teoria de l'amor"

L'acusació popular indica que s'ha emparat en que confiava en la gestió del seu marit

La Infanta s'aferra a la "teoria de l'amor"

La lletrada Virginia López, de Manos Limpias (Foto: TV3)

La lletrada Virginia López, de Manos Limpias, ha acusat la Infanta d'utilitzar contínuament la "teoria de l'amor" per posar Iñaki Urdangarin com a tallafocs. "Confiava tant en el seu marit que era capaç de signar qualsevol cosa, fins i tot sense llegir-la".

També ha lamentat que la delcaració ha estat "un mer tràmit" i, en declaracions als periodistes, ha explicat que "ho ha negat absolutament i s'ha confiat en el 'no me'n recordo, no em consta'".

Manuel Delgado, un dels advocats de l'acusació popular del Fòrum Cívic de Julio Anguita, ha assegurat que la filla del Rei s'ha emparat en el fet que confiava en la gestió del seu marit. També ha explicat que el 95% de les respostes eren evasives i que molts cops recorria al "no sap, no contesta". 

L'advocat de la Infanta Cristina, Miquel Roca, per la seva banda, s'ha mostrat "molt satisfet" després de les més de sis hores en què la seva representada ha estat declarant davant el jutge del cas Nóos. 

Això, al seu parer, demostra que "tots som iguals davant la llei" i que ha comparegut davant la justícia "sense cap tipus de privilegi ni aforament" per dir "la seva pròpia veritat".

Roca ha comparegut davant els mitjans de comunicació per destacar la seva satisfacció perquè aquesta ha estat l'ocasió en què a la Infanta "li ha estat possible explicar amb tot detall quina ha estat la seva intervenció" en els fets. El lletrat també ha mostrat "plena confiança" en la justícia, que "seguirà el seu camí".

També ha afegit que la declaració de la filla del Rei "no podia ser millor" perquè "hi ha hagut emoció, sentiment, sinceritat i dubte" i ha defensat que la infanta ha optat per no respondre les preguntes de les acusacions particulars perquè les respostes ja havien estat donades durant l'interrogatori del jutge d'instrucció, José Castro. 

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 JosepPages(Cardedeu , VALLES ORIENTAL, 08/02/2014 - 23:32

Ja es diu EL AMOR ES CIEGO , i clar per aixo La Infanta Cristina no podía veura que pasaba a casa seva . Com estimaba tan al seu home Cla que tambe es diu NO JA MÉS CEC QUEL QUE NO VOL VEURE . Cristina no volia veura con del dia ala nit tenien tans diners .

#1 Kropotkin, Vic, 08/02/2014 - 21:16

Aunqué ya sabemos que es imposible que sea condenada (ley Botin), es injusto que la Infanta tenga que ir a declarar, como miembro de la familia real que es, se le debería dar un trato especial....juas, juas....bueno, os dejo, que sale el Rivera en Intereconomía