Publicitat
Societat · 11 de Gener de 2014. 13:31h.

La Infanta vol passar ràpid el tràngol

La defensa renuncia a presentar recurs

La Infanta vol passar ràpid el tràngol

La Infanta, amb Urdangarin i el Rei

Els advocats de la infanta Cristina renunciaran a recórrer la citació de compareixença del jutge instructor del "cas Nóos", José Castro, que l'ha citat com a imputada, i han anunciat que s'oferirà a comparèixer davant Castro en "la data que es fixi a l'efecte".

"S. A. R. ha decidit renunciar al dret al recurs que, com a ciutadana, li és conferit per la Constitució i comparèixer voluntàriament davant l'il·lustríssim senyor Jutge Instructor en la data que es fixi a aquest efecte", afirma un comunicat enviat per l'advocat de la infanta Miquel Roca Junyent, on especifica que aquestes decisions consten en un escrit presentat davant el Jutjat d'Instrucció número 3 de Palma.

Els advocats de la Infanta expliquen que després d'una atenta tasca d'estudi i anàlisi jurídica l'acte al costat del seu representada, han conclòs la seva "absoluta i ferma discrepància" amb els arguments per imputar.

Així, han especificat que encara que la resposta natural seria interposar un recurs d'apel·lació per no trobar fonaments jurídics en la imputació, la Infanta "no se li escapen els efectes colaterals que tindria" la decisió.

En aquest sentit, han assenyalat que el recurs "es traduiria en una dilació del procediment, allargant així la incòmoda i, al seu entendre, injusta situació que es deriva per a ella d'aquest procediment". Finalment, han afegit que la Infanta és "conscient de la seva vocació de servei, que també ho és de col·laborar al màxim amb l'Administració de Justícia".

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Korrupotkin, Vic, 11/01/2014 - 14:39

Aunqué ya sabemos que es imposible que sea condenada (ley Botin), es injusto que la Infanta tenga que ir a declarar, como miembro de la familia real que es, se le debería dar un trato especial....juas, juas....bueno, os dejo, que sale el Rivera en Intereconomía

#1 CATALUNYA tornarà a ser LLIURE, liber maiolichinus, 11/01/2014 - 13:47

"Que en las escuelas no se permitan libros en lengua catalana, escribir ni hablar en ella dentro de las escuelas y que la doctrina cristiana sea y la aprendan en castellano..."

José Patiño 1715
"Consejo de Castillas sobre el Nuevo Gobierno que se debe establecer en Cataluña"