Societat · 16 de Gener de 2010. 19:23h.

La JSC creu "discriminatòria" la mesura de Vic

La branca juvenil dels socialistes demana que l'Ajuntament "garanteixi la convivència"

La JSC creu "discriminatòria" la mesura de Vic

Javier López, secretari general de la JSC

La Joventut Socialista de Catalunya ha emès un comunicat en el qual desitja que la nova mesura d'empadronament de l'Ajuntament de Vic "no prosperi per discriminatòria i pel seu càracter disgregador".

La branca juvenil dels socialistes ha indicat que "la negació a donar l’empadronament per part de l’ajuntament, significa el deixar sense serveis públics de primer necessitat, com ara els serveis sanitaris o l’educació. L’empadronament constitueix l’accés en igualtat de condicions de totes les persones".

"Per altra banda, cal recordar que el fet d’empadronar-se, és un dels requisits de l’actual Llei d’Estrangeria per tal de regularitzar la situació de persones a través de l’arrelament una vegada han passat els tres anys", ha assegurat.

L'organització que dirigeix Javier López ha insistit en què "l’Ajuntament de Vic garanteixi la convivència i la cohesió social al municipi i dels seus ciutadans". "Cal remarcar que en la localitat de Vic existeix un partit xenòfob com és Plataforma per Catalunya (PxC). Aquest partit utilitza el tema de la immigració amb una intenció purament agitadora i per crear divisió i tensió social", ha afegit.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Eduard B., Barcelona, 17/01/2010 - 02:06

Molt bé per la JSC, ja calia que alguna joventut política fes front a la nova versió del feixisme xenòfob! Què en diuen d'això els joves convergents? Que a "Catalunya ni hi cap tothom" potser?

#1 Tomppa, Sabadell, 16/01/2010 - 20:45

JSC existeix ? Han de ser supercontets a viure a Espanya que no diuen gairebe mai absolutament res.